Σίγουρα σαν την απιστία από τον σύντροφο σου, δεν μπορεί να σε πληγώσει τόσο έντονα κάτι άλλο. Δεν γίνεται να το ξεπεράσεις όσο κι αν προσπαθήσεις. Πάντα κάτι θα στην θυμίζει κι ακόμα κι αν αγαπάς τον σύντροφο σου αληθινά και πραγματικά, δεν έχεις την δύναμη να τον συγχωρήσεις και να πάτε παρακάτω.

Σε μία σχέση όμως συμβαίνουν κι άλλα πράγματα που είναι ικανά μέρα με την μέρα να σε πληγώσουν εξίσου πολύ. Κάποια απ’τα παρακάτω μάλιστα, έχουν επιφέρει τον οριστικό χωρισμό γι’αυτό πρέπει α. να περιορίσεις ορισμένα από αυτά και β. να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα υπόλοιπα.

1. Κρύβεις πράγματα και λες ψέματα στον σύντροφο σου

Τα ψέματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βγαίνουν στην επιφάνεια και πάντα εκεί που δεν το περιμένεις. Η τακτική αυτή θα προκαλέσει καυγάδες και έλλειψη εμπιστοσύνης στην σχέση σου. Πάντως αν δεν νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς προβλήματα και σκέψεις σου με τον φίλο σου, τότε μάλλον δεν πρέπει να είσαι μαζί του.

2. Τον μειώνεις με τα σχόλια σου

Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά όταν λες συνεχώς αρνητικά και προσβλητικά σχόλια για να τον πειράξεις ας πούμε χαριτωμένα, να ξέρεις ότι εκείνος δεν τα παίρνει καθόλου έτσι. Και όσο το συνεχίζεις, τόσο τον ενοχλεί.

3. Η ζήλια

Ως ένα βαθμό η ζήλια είναι επιθυμητή. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφος σου σε ζηλεύει γιατί προφανώς και είναι ένας ακόμα τρόπος για να σου αποδείξει πόσο σε θέλει. Όταν τα όρια ξεπερνιούνται τότε δημιουργούνται και τα προβλήματα.

tumblr_n3bprdPHqd1tryedao1_500

4. Όταν η επικοινωνία πάει περίπατο

Σε ένα ζευγάρι η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεται ειλικρίνεια πρώτα απ’όλα και σίγουρα να ακούει ο ένας τον άλλον πραγματικά.

5. Όταν ο εγωισμός μπαίνει μπροστά

Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος για την σχέση. Με τον φίλο σου θα τσακωθείς αρκετές φορές, αλλά το θέμα είναι να μην κρατάς κακία απέναντι του. Αμοιβαίο βασικά πρέπει να είναι αυτό. Πρέπει να έχεις το θάρρος να ζητάς συγγνώμη όταν πρέπει γιατί μόνο έτσι δίνεις την δυνατότητα στον σύντροφο σου να σε πλησιάσει και να καταλάβει ότι όντως έχεις στεναχωρηθεί για αυτό που έγινε.

6. Η σωματική επαφή τα λέει όλα

Σαν την αγκαλιά δεν έχει. Είναι ο καλύτερος τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων και από τους δύο. Κάθε φορά που δεν είσαι καλά, ξέρεις ότι η αγκαλιά του θα σε ηρεμήσει. Γι’αυτό μην την παραμελείς κι εσύ σε αυτόν.

7. Το να είσαι μαζί του επειδή δεν θες να είσαι single

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο που σου δίνει απλόχερα την αγάπη του. Φοβάσαι να μείνεις μόνη και προτιμάς να κοροϊδεύεις τον φίλο σου. Γιατί είναι κοροϊδία και το ξέρεις.

single