Η πρώτη φορά με κάποιον, όση εμπειρία να έχεις και να έχει, είναι σχεδόν πάντα «κακή» και με άβολες στιγμές. Δηλαδή το τελείως αντίθετο από αυτό που βλέπουμε στις χολιγουντιανές ταινίες, που το ζευγάρι με μία απίστευτη ευκολία διαβάζει ο ένας τον άλλον και όλα καλά. Όχι, ποτέ.

Αφού περάσεις την πρώτη –δύσκολη– φάση, όλα καλυτερεύουν, όλα φτιάχνουν και το σεξ μαζί του είναι απ΄τα καλύτερα. Ας μείνουμε όμως στην πρώτη φορά σεξ μαζί του. Την στιγμή εκείνη, κάνεις 7 σκέψεις που κάνουμε όλες. Οπότε ένα πατ πατ τύπου σε καταλαβαίνουμε από εμάς.

1. Αναρωτιέσαι αν έχει το ίδιο άγχος με ‘σένα

Προφανώς και θα έχεις άγχος γιατί θέλεις να είναι όλα τέλεια ή έστω συμπαθητικά καλά, οπότε να ξέρεις ότι και εκείνος νιώθει ακριβώς το ίδιο. Ίσως σε μικρότερο βαθμό από εσένα, αλλά σίγουρα έχει έναν εκνευρισμό.

2. Αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος

Αν το μέγεθος είναι κάπως μεγάλο, τότε αρχίσεις να σκέφτεσαι αν πονέσεις, τι θα κάνεις κτλ. Αφέσου και μην αγχώνεσαι. Ξέρει εκείνος τι πρέπει να κάνει.

3. Αγχώνεσαι για το σώμα σου

Σκέφτεσαι τις ατέλειες σου, κομπλάρεις και δεν το απολαμβάνεις όσο πρέπει γιατί θεωρείς ότι το σώμα σου δεν του αρέσει. Βγάλε αυτή την σκέψη απ΄το μυαλό σου γιατί εκείνη την στιγμή, είναι το τελευταίο πράγμα που παρατηρεί.

4. Να μιλήσεις ή όχι;

Σκέφτεσαι αν πρέπει να μιλήσεις, τι να πεις και πώς θα το πάρει. 1. Αν μιλήσει εκείνος, τότε προφανώς θέλει να ακούσει κάτι και από σένα, 2. Μίλα γιατί είναι αρκετά σέξι να ακούει την φωνή σου. Απλά άσε το άγχος και εκφράσου όπως θες.

5. Η ώρα του προφυλακτικού

Πότε θα το φορέσει; Θα φορέσει βασικά; Το δεύτερο ερώτημα, απλά δεν παίζει. Η απάντηση είναι «σίγουρα ναι». Εννοείται ότι αν δεις ότι δεν κάνει κίνηση, θα την υπενθυμίσεις εσύ.

6. Σου έρχεται να γελάσεις αλλά κρατιέσαι

Υπάρχουν στιγμές που γαργαλιέσαι τόσο έντονα που κρατιέσαι με το ζόρι να μην γελάσεις. Ή στιγμές που είναι υπερβολικός σε πολλές κινήσεις. Αν δεν τα καταφέρεις, θα τον ενοχλήσει ή όχι; Κρατήσου γιατί αν σε πιάσει νευρικό, θα τον κόψεις.

7. Περνάει καλά;

Εσύ περνάς που τα σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή; Μάλλον όχι. Επομένως πέρνα καλά και θα περάσει κι εκείνος.