Απιστία ~> Ένα θέμα που έχει καταντήσει γραφικό (όσο και αν πονάει όταν γίνεται) στο μυαλό κάθε γυναίκας. Το έχει ψάξει από κάθε οπτική που μπορεί να φανταστεί κάποιος με αποτέλεσμα να μην έχει καταλήξει πουθενά!

Συναισθήματα:  Πέφτεις με μιας από το ροζ συννεφάκι σου και προσγειώνεσαι ανώμαλα! Νιώθεις απογοήτευση, ταραχή, θλίψη, νεύρα!

Ελαφρυντικό: Όμως επειδή ζούμε στην εποχή των fast food σχέσεων, κάτι τέτοιο είναι σύνηθες και δεν πρέπει να σε εκπλήσσει και τόσο πια!

Χίλιες και μια θεωρίες έχουν βγει για τους λόγους απιστίας, για το πως θα καταλάβεις ότι σε απατάει, τι μπορεί να οδηγήσει έναν άντρα σε αυτή τη διαδικασία, πως θα το καταλάβεις, τι να κάνεις….κ.τ.λ.!

Ωστόσο όμως, για να ελαφρύνουμε και λίγο την κατάσταση, αλλά και να δώσουμε μια ελπίδα στους (προς το παρόν) singles και μελλοντικούς υποψήφιους για σχέση, ότι υπάρχουν και άντρες που δεν είναι άπιστοι. Και το καλύτερο; Ότι υπάρχουν σημάδια που μπορείς να καταλάβεις και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα από διάφορες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς!

Ιδού…

1#
Οι κολλητοί του είναι πιστοί στις σχέσεις τους!

Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε πόσο επιρρεπείς είναι οι άντρες  στην απιστία όταν και οι φίλοι τους είναι σε αυτό το mood η είναι από τη φύση τους cheaters.

2#
Παίρνετε τον ίδιο μισθό!

Αν βγάζετε τα ίδια λεφτά από την δουλειά σας, τότε έχεις με το μέρος σου τις στατιστικές! Διότι αν ο άντρας βγάζει περισσότερα λεφτά από σένα έχει περισσότερες πιθανότητες να σε απατήσει!

3#
Όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται!

Οι περισσότεροι άντρες απιστούν για να πάρουν επιβεβαίωση και να νιώσουν καλυμμένοι συναισθηματικά και όχι πάντα για σεξουαλική ικανοποίηση!Κλισέ αλλά ισχύει!

4#
Είναι εξωστρεφής!

Πρέπει να νιώθεις ασφάλεια αν το αγόρι σου είναι κοινωνικό, βγαίνει έξω και γνωρίζει κόσμο διότι είναι εκδηλωτικός και αυθόρμητος. Ένας κλειστός χαρακτήρας είναι πιο επιρρεπής στο να υποκύψει σε κάποιο πειρασμό, σύμφωνα με έρευνες.

5#
Ακολούθα το ένστικτό σου!

Αν γνωρίσεις κάποιο αγόρι και νιώσεις ότι είναι από τους τύπους που δεν απιστούν, τότε κράτα αυτό το feeling και εμπιστεύσου το ένστικτό σου!

6#
Αν προέρχεται από πολυμελή οικογένεια!

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το site Seeking Arrangements φανέρωσε ότι οι πιο πολλοί cheaters ήταν άντρες που δεν είχαν αδέλφια. Γι΄αυτό πριν προχωρήσεις σε μια σχέση, διαβεβαιώσου
πρώτα ότι έχει κάποιο αδελφάκι! Lol!

7#
Αν δεν έχει στύση εύκολα!

Οι άντρες που ερεθίζονται εύκολα είναι πιο πιθανό να απιστήσουν από τους άντρες που έχουν μια δυσκολία στο να έχουν στύση.Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι και το ότι καλύτερο, αν θέλεις να έχεις ενεργή σεξουαλική ζωή…αλλά δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!