Έχει υποστηριχθεί πολλάκις (όχι απαραίτητα από έγκυρες πηγές) ότι οι γυναίκες αγαπούν τα επονομαζόμενα «κακά παιδιά». Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθεί το επάγγελμα των περισσότερων από αυτών, αλλά είναι σκόπιμο να υπογραμμιστεί ο ηλικιακός μέσος όρος των groupies τους που είναι είτε έφηβες κοπέλες είτε φοιτήτριες. Με άλλα λόγια, από την ηλικία των 22-23 οι γυναίκες αρχίζουν και δεν προτιμούν αυτό το είδος άντρα. Το ερώτημα είναι γιατί, και η απάντηση είναι απλή. Ας δούμε τους λόγους που τα καλά παιδιά αργά ή γρήγορα αποκτούν τα ηνία στο ερωτικό παιχνίδι.

  1. Είναι επιλεκτικοί με τις γυναίκες

Αρχικά, δεν κοιτάζουν ό,τι θηλυκό περνάει από δίπλα τους. Αν τους χαρακτηρίζει κάτι είναι η επιλεκτικότητά τους και αυτό είναι κάτι που τρελαίνει και συγκινεί τις γυναίκες. Όσο πιο επιλεκτικός κρίνεται ένας άντρας, τόσο περισσότερο τη συγκινεί το ενδιαφέρον του, έχοντας επίγνωση ότι δεν μπορεί να τον αποκτήσει η οποιαδήποτε, και σίγουρα δεν πλησιάζει την οποιαδήποτε just in case. Ως αποτέλεσμα, τόσο δυσκολότερα τον αφήνει για κάποιον που τα στάνταρ του παίζουν όπως και τα παιδιά στο λούνα παρκ. Ο μόνος λόγος που έχουν λιγότερες ερωτικές συντρόφους είναι το γεγονός ότι δεν συμβιβάζονται, και σίγουρα είναι κάτι που κάνει το ενδιαφέρον τους τιμητικό.

  1. Είναι (περισσότερο) ειλικρινείς

Φυσικά και δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς σε όλες τις περιστάσεις (άνθρωποι είναι!). Ωστόσο, τα λόγια σπάνια απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Δεν θα φοβηθούν να αναφέρουν τους όποιους προβληματισμούς, σκέψεις ή επιθυμίες τους. Η γυναίκα που συζητά μαζί τους, δεν αισθάνεται πως ακούει την επονομαζόμενη «κασέτα» που έβαζαν οι προηγούμενοι σύντροφοί της (απλούς σεξουαλικούς παρτενέρ και τίποτα άλλο θα τους χαρακτήριζε κανείς).

  1. Έχουν σωστή συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες

Της δίνουν τη ζακέτα τους για να μην κρυώσει, της ανοίγουν την πόρτα, τη φροντίζουν, και γενικά δεν κάνουν το οτιδήποτε μπορεί να τη προσβάλλει. Φυσικά και κάποιος μπορεί να προβαίνει σε τέτοιες συμπεριφορές απλά και μόνο για να πετύχει το σκοπό του και όχι επειδή το θέλει πραγματικά. Σε αυτή την περίπτωση, οι γυναίκες είναι σε θέση να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει από τη γενικότερη συμπεριφορά του (πληροί τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά;).

  1. Δεν θεωρούν την εξωτερική τους εμφάνιση το δυνατότερο χαρτί τους

Μπορεί το σώμα τους να είναι απίστευτο, καμία αντίρρηση. Παρ’ όλα αυτά, όσο και αν αγαπούν να φροντίζουν τον εαυτό τους, η εμφάνιση δεν είναι ούτε όλα όσα έχουν να επιδείξουν, ούτε το κεντρικό θέμα συζήτησης! Η προσέγγισή τους, ο χαρακτήρας τους, ο τρόπος που εκφράζονται είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε όλους τους άλλους. Δεν θα επαναπαυθούν στην εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά αντιθέτως θα δώσουν έμφαση στις ασχολίες που αγαπούν, την καθημερινότητά τους, τις απόψεις τους πάνω σε διάφορα θέματα. Η αυθεντικότητα των λεγομένων διακρίνεται εύκολα από τις γυναίκες, αρκεί να θέλουν να διακρίνουν τι είναι ειλικρινές και τι όχι.

  1. Εκφράζονται

Δε θα φοβηθούν να πουν το «σ’ αγαπώ» ή το «μου λείπεις», και θα είναι το ίδιο ξεκάθαροι όταν δηλώσουν ότι δεν θεωρούν ότι η σχέση μπορεί να πετύχει, ή ότι δεν θέλουν κάποια σχέση αυτή τη στιγμή. Δεν εξαφανίζονται, ούτε αφήνουν τις γυναίκες με την απορία του τι έγινε λάθος.

  1. Παραμένουν κύριοι μετά τον χωρισμό

Ακόμα και όταν η σχέση δεν προχωρά, ή ακόμα και αν χωρισμός δεν έγινε με τόσο φιλική διάθεση, δεν θα υποκύψουν σε κανενός είδους αρνητικό σχολιασμό για το πρόσωπό της πρώην. Ακόμα και όταν είναι πληγωμένοι, δεν επιθυμούν να προβούν σε αντίποινα (γι’ αυτό και αξίζουν όλη την εκτίμηση του κόσμου!).

  1. Είναι δίπλα της σε όλα

Μπορεί να είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της ή και στην χειρότερη, δεν έχει σημασία. Θα είναι εκεί για εκείνη, χωρίς καν να το ζητήσει. Την εμψυχώνει, της συμπαραστέκεται, την αγκαλιάζει και περνάνε όλα. Τόσο απλά.

  1. Δεν υποκύπτουν λεκτικά στις επιθυμίες της, αν δεν αισθάνονται το ίδιο

Γνωρίζουν τι θέλει να ακούσει, όπως και όλοι. Η μόνη διαφορά είναι ότι δε θα πουν πράγματα που δεν αισθάνονται απλά και μόνο για να την κάνουν να χαρεί. Ακόμα και αν εκείνη κάνει παράπονα, δε θα υποκύψουν εκφράζοντας απόψεις που δεν πιστεύουν και συναισθήματα που δεν αισθάνονται.