Ας μιλήσουμε για το πιο hot κεφάλαιο της σχέσης. Όσα και να πεις με τις φίλες σου, όσα και να διαβάσεις, θα υπάρχει πάντα ο ένας που θα σου μαθαίνει κάθε φορά και κάτι καινούριο. Και αυτή είναι άλλωστε και η γοητεία της σεξουαλικής πράξης.

Γύρω απ’το σεξ, υπάρχουν κάποιες αλήθειες. Τεράστιες αλήθειες. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το θέμα και να ταυτιστούμε όλες μαζί φιλες μου.

Αλήθεια 1η: Το σεξ της πρώτης φοράς ποτέ δεν είναι το καλύτερο

Μπορεί να είναι καλό από τον προηγούμενο, αλλά όχι το καλύτερο. Θα σου έχει τύχει φαντάζομαι, η πρώτη σου φορά με κάποιον να είναι συμπαθητικά καλή, αλλά με τον καιρό να γίνονται απογειωτικές οι νύχτες σας. Γενικά καλό είναι να μην κρίνεις ποτέ κάποιον απ’την πρώτη φορά γιατί δεν σε ξέρει και δεν τον ξέρεις.

Αλήθεια 2η: Τα προκαταρκτικά είναι το αλατοπίπερο

Είναι αυτό που χρειάζεστε και οι δύο για να προχωρήσετε στο κυρίως πιάτο. Τα προκαταρκτικά πρέπει να γίνονται με ευλάβεια.

Αλήθεια 3η: Όλες θέλουμε να γελάσουμε κάποιες φορές

Αν έχεις νιώσει πολλές φορές ότι θέλεις να γελάσεις, να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη. Βέβαια εκείνη τη στιγμή μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο, γι’αυτό συγκεντρώσου στα άλλα καλύτερα που γίνονται και άσε το γέλιο για μετά.

Αλήθεια 4η: Μαζί με τα ρούχα βγαίνουν και οι κάλτσες

Αν και έρευνες έχουν αποδείξει ότι με τις κάλτσες κάνουμε καλύτερο σεξ -τα κριτήρια ήθελα να ξέρα- αυτό απλά δεν παίζει. Είναι νόμος να βγαίνουν όλα ή τίποτα.

Αλήθεια 5η: Ό,τι θες πρέπει να το ζητήσεις

Ούτε να μυρίσουν τα νύχια τους ξέρουν οι άντρες, ούτε να διαβάζουν το πολύπλοκο μυαλό μας. Γι’αυτό αν θέλεις να σου κάνει κάτι, πρέπει απλά να το ζητήσεις γιατί αλλιώς δεν σε βλέπω να το παίρνεις.

Αλήθεια 6η: Όσο και να σ’αρέσουν οι αγκαλιές προτιμάς να κοιμάσαι στην άλλη άκρη

Αυτό δεν είναι κακό, ειδικά όταν κάνει ζέστη. Ωραίες οι αγκαλίτσες μετά, αλλά στην ακρούλα του ο καθένας για τον ύπνο.

Αλήθεια 7η: Δεν πας τουαλέτα μετά το σεξ

Το φωνάζουν όλοι οι γυναικολόγοι. Μετά την πράξη, αμέσως για πιπί, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα για ουρολοίμωξη.

Αλήθεια 8η: Το πρωινό σξε είναι το καλύτερο

Δεν έχω να πω κάτι εδώ. Το ξέρεις. Σαν το πρωινό σεξ δεν έχει. Πάει καλά και η μέρα ρε παιδί μου.