Η σειρά που αγαπήθηκε από όλες τις γυναίκες. Το Sex & the City μέχρι και σήμερα γίνεται παράδειγμα για θέματα μόδας, γυναικείας φιλίας και θέματα σχέσεων. Μας έμαθε πολλά, αλλά μας είπες και ψέματα σε κάποια άλλα. Τα παρακάτω για παράδειγμα:

1. Αγόρασε ένα ζευγάρι παπούτσια, αντί να πληρώσεις το νοίκι σου

Η Carrie ζούσε για να αγοράζει παπούτσια. Προτιμούσε στο τέλος του μήνα να μην έχει να φάει, αλλά τα Manolo δεν γινόταν να μην τα αγοράσει. Βέβαια στην σειρά μια χαρά τα κατάφερνε, στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

2. Υπάρχουν μόνο τέσσερις τύποι γυναικών

Η Carrie, η Samantha, η Miranda και η Charlotte ήταν διαφορετικές στον χαρακτήρα. Βαθιά ρομαντική ψυχή η μία, εθισμένη στην δουλειά η δεύτερη, εθισμένη στο σεξ η τρίτη και η τελευταία σεμνή και σχετικά ξενέρωτη. Δεν είναι μόνο αυτοί οι 4 τύποι γυναικών που υπάρχουν, άσχετα αν αυτό ήθελε να μας περάσει η σειρά.

3. Μπορείς να ξοδέψεις χρόνο για να αλλάξεις έναν άντρα

Καλά επειδή ο άντρας δεν αλλάζει και ο Mr Big είναι ένα τρανό παράδειγμα της σειράς, καλύτερα να μην χαλάσεις άδικα τον χρόνο σου και τρέξεις όσο πιο μακρια του γίνεται.

4. Το βράδυ επιβάλλεται να βγαίνεις για ένα cocktail ακόμα κι αν δουλεύεις την επόμενη

Δεν είναι κακό να πίνεις το βράδυ ένα χαλαρό κρασί με τις φίλες σου, αλλά όχι ξενύχτι τρελό γιατί την επόμενη ημέρα απλά θα σέρνεσαι στην δουλειά. Μην παίρνεις παράδειγμα από τις πρωταγωνίστριες της σειράς.

5. Το μόνο θέμα συζήτησης με τις φίλες σου είναι οι άντρες …και το σεξ

Είναι ένα απ’τα θέματα συζήτησης που ανοίγεις με τις φίλες σου, αλλά όχι μόνο αυτό. Ευτυχώς. Για την παρέα του Sex and the City, δεν υπήρχε κάτι πέρα από αυτό.

6. Μπορείς να φοράς τακούνια όλη μέρα χωρίς προβλήματα

Κάπου εδώ μας πιάνουν τα γέλια. Υπήρχε μια άνεση στην σειρά να κυκλοφορούν μόνο με τακούνια χωρίς φουσκάλες και πόνους, αλλά δεν ισχύει προφανώς αυτό. Εδώ το βράδυ βγαίνεις, φοράς ψηλά και γυρνάς με προβλήματα στην μέση και στα πόδια.

7. Προφανώς και το πρόγραμμα με τις φίλες σου είναι σχεδόν το ίδιο. Όχι;

Την κολλητή σου έχεις να την δεις ένα μήνα στην καλύτερη, και δεν μιλάμε για κάτι τρελό, αλλά για ένα καφέ να τα πείτε. Τα κορίτσια προφανώς και είχαν το ίδιο πρόγραμμα και ήταν καθημερινά μαζί για βόλτες, ψώνια, φαγητό και το βράδυ ποτά. Οπωσδήποτε.

8. Σκοπός της ζωής είναι ο γάμος

Εκτός από την Samantha, όλες οι υπόλοιπες σκέφτονταν συνέχεια τον γάμο. Το είχαν σαν σκοπό της ζωής τους. Εντάξει δεν λέω, κι εσύ θέλεις κάποια στιγμή να παντρευτείς, αλλά δεν τρελαίνεσαι κιόλας.

9. Η κάθε σχέση έχει το δράμα της

Αν και αυτό δεν είναι ακριβώς ψέμα, γιατί όντως πολλές φορές η σχέση θα έχει δόση δράματος, αλλά η Carrie το είχε πάει σε άλλο level. Όταν για παράδειγμα, είχε σχέση με τον Aidan, εκείνη σκεφτόταν το περίπλοκο δράμα της προηγούμενης σχέσης της με τον Mr Big.