Το σεξ σε μία σχέση παίζει σημαντικό παράγοντα για να μπορέσει να μείνει στο χρόνο ανέπαφη. Πολλοί χωρισμοί έχουν προκύψει από την κακή χημεία και το ανιαρό σεξ. Πώς θα καταλάβεις όμως ότι ο σύντροφος σου το απολαμβάνει στο έπακρο τώρα που είναι μαζί σου; Κλασική ανασφάλεια που έχουμε όλες οι γυναίκες, αλλά έχει απάντηση.

Διάβασε τα παρακάτω 9 σημάδια κι αν σου θυμίζουν κάτι, τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο και αλήθεια το σεξ μαζί σου τον τρελαίνει:

1. Μετά την σεξουαλική πράξη θέλει κάτι δυναμωτικό

Δεν θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια μετά το σεξ, αλλά να τρέξει στην κουζίνα να πιει κάτι να πάρει τα πάνω του. Να αναστηλωθεί βρε παιδί μου. Αυτό σημαίνει ότι ήταν έντονο το μεταξύ σας, οπότε αυτόματα σημαίνει για τον άντρα ότι ήταν πάρα πολύ καλό.

2. Σε θέλει -ξέρεις πως – όλες τις ώρες

Τι κι αν είναι πρωί, μεσημέρι ή βράδυ; Όλες τις ώρες θέλει με την πρώτη ευκαιρία να έρθει σπίτι σου. Δεν γνωρίζει από κούραση και δουλειά. Είναι πάντα πρόθυμος να περάσει απ΄το σπίτι σου. Αν δεν του άρεσε, να ‘σαι σίγουρη ότι θα έβρισκε πολλές δικαιολογίες.

3. Η μία φορά μονάχα δεν φτάνει

Και η δεύτερη και η τρίτη και πάει λέγοντας. Δεν σε χορταίνει κι αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι μαζί σου πραγματικά κάνει πολύ καλό σεξ. Ένας άντρας όταν βαριέται σε αυτό ή δεν εντάξει δεν περνάει και πολύ καλά, το σταματάει όπως-όπως.

4. Κοιμάται αμέσως μετά το σεξ

Τελειώνετε, όλα πήγαν καλά όπως φάνηκαν, κι εκείνος κοιμάται. Πριν νευριάσεις που ήθελες γουτσουνιές, σκέψου πόσο εξαντλημένος ένιωθε για να κοιμήθηκε αμέσως. Τώρα κατάλαβες;

5. Δεν σου λέει ΠΟΤΕ όχι

Απ΄το στόμα του αυτή η λέξη δεν βγαίνει. Κάθε φορά που κάνεις εσύ κίνηση, δεν θα στο αρνηθεί. Ακόμα κι όταν παίζει ο Ολυμπιακός. Και ξέρεις πολύ καλά τι εστί για εκείνον Ολυμπιακος.

6. Δίνει σημασία σε ό,τι σ’αρέσει

Δεν σε προσπερνά. Ξέρει τις ανάγκες σου, ξέρει τι σου αρέσει περισσότερο στο σεξ και φροντίζει κάθε φορά να στο δείχνει. Αλλά ακόμα κι όταν δεν είναι πολύ σίγουρος, το συζητάει μαζί σου και πολλές φορές εφεύρει δικές του τακτικές για να απογειωθείτε και οι δύο. Τυχερή είσαι, αφού!

7. Όσο πιο αργά, τόσο το καλύτερο

Τα προκαταρκτικά για εκείνον είναι μια απόλαυση που δεν επιτρέπει να τελειώσει εκεί. Αφήνει χρόνο για να ζήσετε πιο έντονα μετά την σεξουαλική πράξη.

8. Το χαμόγελο η καλύτερη απάντηση

Γιατί ναι, μπορεί να μην σου πει τίποτα, μπορεί να μην κάνει τα παραπάνω, αλλά αν το πρόσωπο του λάμπει απ’το χαμογελό του, τότε είναι η καλύτερη απάντηση σε όλες τις ανασφάλειες και απορίες σου.

9. Στο λέει ευθέως

Είναι προφανές γιατί το βάζω ως τελευταίο. Πολλοί άντρες έχουν το ψέμα στο στόμα τους και έτοιμοι να το εκτοξεύσουν, αλλά όταν κάποιος σου λέει ότι το σεξ που κάνετε είναι το καλύτερο της ζωής του, να τον πιστέψεις γιατί αυτά δεν λέγονται εύκολα.