Όλος ο κόσμος κάνει απιστίες, για πολλούς και διάφορους λόγους. Είτε γιατί η σχέση που είναι τώρα έχει βαλτώσει και δεν πάει πουθενά, είτε γιατί το κάνει συνειδητά για να πληγώσει τον άλλον, είτε γιατί απλά ο απέναντι άντρας μοιάζει ακαταμάχητος. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του και φυσικά το να πληγώνεις την καρδιά του άλλου δεν είναι ότι καλύτερο. Οι στιγμές αδυναμίας χαρακτήρα παραμένουν και όποιος πει το αντίθετο να ρίξει πρώτος το λίθο.
Ορισμένα γυναικεία ζώδια είναι ταγμένα να είναι δίπλα στον άλλον, αν και βέβαια στα λόγια όλα είναι εύκολα και μένει να αποδειχθεί κι αυτή η θεωρία λάθος. Από την άλλη πάλι υπάρχουν κάποια άλλα που το έχουν λίγο πιο εύκολο να κάνουν την κίνηση να ξενοκοιτάξουν. Δεν λέμε πως σώνει και καλά θα το κάνουν, αλλά οι πιθανότητες στα παρακάτω 4 είναι περισσότερες.

Δίδυμος
Ξέρετε από τι μπορεί να το κάνει; Από βαρεμάρα! Εάν ο άντρας της φτιάξει μία υπέροχη ρουτίνα και την πεθάνει στην καθημερινότητα, τότε είναι σίγουρο πως εκείνη θα ψάξει κάτι άλλο, καινούργιο και πιο ενδιαφέρον. Έχει συγκεκριμένα κουμπιά και ανάγκες που έτσι και δεν τα ικανοποιήσεις, θα το κάνει το βήμα προς την απιστία χωρίς πολλά πολλά.

Λέων
Μπορεί να λέει πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείρηση και φροντίδα, αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της δίνεις μεγάλη σημασία. Μόλις αρχίσει ο άντρας να την “ξεχνάει”, τότε εκείνη βάζει διάφορα στο μυαλό της και νομίζει πως η σχέση έχει αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα. Λίγο να χάσεις την προσοχή σου επάνω της και έχει γίνει καπνός!

Σκορπιός
Παθιάρα, σεξουαλική και μόνιμα στην αναζήτηση του έρωτα, δεν μπορεί να σταθεί και πολύ γερά σε μία σχέση. Θα ψάξει την έλξη και εκτός σχέσης και μάλιστα έχει μία συνήθεια να το κάνει όταν πράγματα είναι μια χαρά με τον σύντροφό της και μάλιστα είναι λίγο πριν παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Καλά, δεν το συζητάμε πως μόλις φύγει το πάθος από την σχέση, βρίσκεται ήδη στην πόρτα προς αναζήτηση άλλου.

Τοξότης
Τη διασκεδάζει τη ζωή της η γυναίκα Τοξότης, είτε είστε μαζί μία εβδομάδα, είτε μία δεκαετία. Δεν τρελαίνεται με τη δέσμευση ακόμα και όταν έχει χρόνια μαζί με τον σύντροφό της. Βλέπει πάντα τα πράγματα λίγο πιο light και όταν αρχίζεις να την ζορίζεις, τότε είναι που θα αντιδράσει. Στην αρχή ψάχνει έστω για μία καινούργια επαφή, έναν άνθρωπο να μιλήσει, αλλά δεν είναι απίθανο όλο αυτό να γίνει γρήγορα μία σχέση απιστίας.