Να, σου σπάει τα νεύρα. Ναι, μικρή της έλεγες πως είναι υιοθετημένη. Ναι, υπάρχουν φορές που σε εκνευρίζει όσο λίγοι. Αλλά όταν έχεις μικρότερη αδερφή υπάρχουν και κάποια πράγματα που ζεις, μοιράζεσαικαι βιώνεις που μόνο λίγοι άνθρωποι μπορούν να κατλάβουν. Όσο έχουν μόνο μια μικρότερη δαιμονισμένη αδερφή.

1 Σε κάνουν να νιώθεις σαν μια άτυπη μαμά
Γιατί την βλακεία της θα την κάνει και όχι μόνο μια φορά. Και εσύ θα είσαι από την μια εκείνη που θα την κράξει και από την άλλη αυτή που θα την μαζέψει στο κρεβάτι της το βράδυ να την προστατέψει από τον δεύτερο γύρο καβγάδων με τους γονείς σας.
2 Τα βράδια έχεις πάντα μια παρέα
Όσο βαρετά και αν είναι, όσο χάλια και να νιώθεις που περνάς ακόμα ένα βράδυ σπίτι τιμωρημένη, το να κάθεσαι τουλάχιστον μαζί της βλέποντας ταινίες και τρώγοντας κινέζικο είναι, όσο να πεις, μια παρηγοριά.
3 Έχεις πάντα περισσότερα ρούχα από όσα νομίζεις
Και αυτό γιατί όλο και κάποιο μπλουζάκι θα δανειστείς και ποτέ δεν θα γυρίσεις, όλο και κάποιο φόρεμα ή άρωμα ή κραγιόν θα δοκιμάσεις για τν έξοδο που δεν είχες τίποτα να φορέσεις. Βέβαια συμβαίνει και το αντίστροφο!
4 Σε κάνει να καταλαβαίνεις πως μεγάλωσες
Γιατί σε εκείνη βλέπεις τον εαυτό σου κάποια χρόνια πριν, αναγνωρίζεις τα ίδια λάθη, τις ίδιες συμπεριφορές και στέκεσαι να αναρωτιέσαι «παναγία μου ήμουν και εγώ έτσι κάποτε;»
5 Σε μαθαίνει να είσαι προστατευτική με αυτούς που αγαπάς
Αφού το μότο κάθε αδερφών είναι το ότι «κανείς δεν πειράζει την μικρή μου αδερφή εκτός από εμένα»!

6 Έχετε τα δικά σας αστεία
Που μόνο εσείς καταλαβαίνετε και μόνο εσείς γελάτε με εκείνα. Αυτή όμως είναι και η μαγεία της σχέσης σας.

7 Πάντα σε εκπλήσσει
Γιατί όσο μητρική και αν είσαι μαζί της, όσο και αν την προστατεύεις πάντα θα υπάρξει εκείνη η στιγμή που εσύ θα έχεις πρόβλημα και η μικρή σου αδερφή θα γίνει το στήριγμα που χρειάζεσαι.

8 Είναι αδιανόητο να μείνεις εκνευρισμένη μαζί της
Έχεις ακούσει την φράση «μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε»! Για εσένα και την μιρκή σου αδερφή βγήκε και είναι τόσο μα όσο αλήθεια.

9 Μερικές φορές μοιάζετε με ομάδα
Συμπαγής, δεμένη και ανίκητη. Εσύ και εκείνη έχετε ζήσει πολλά μαζί και έχετε έναν μαγικό τρόπο να τα ξεπερνάτε και να κερδίζετε τα στοιχήματα κάθε φορά.

10 Είστε ο φόβος και ο τρόμος των γονιών σας
Γιατί την μια την κουμαντάρουν. Τις δυο κανείς δεν μπορεί! Πόσο μάλλον εσάς τις δυο…