Μερικές φορές όσο όμορφος και αν είναι ο άλλος, όσο καλό παιδί ή απίστευτο χιούμορ να έχει, κάποιες άτιμες φορές απλά δεν είναι γραφτό να μείνουμε μαζί του. Και εκείνος μαζί μας. Κάποιοι το λένε κακιά στιγμή, κάποιοι μοίρα, κάποιοι πεπρωμένο. Εμείς το λέμε αναμενόμενο, όταν βλέπεις τα πέντε παρακάτω σημάδια ήδη από τις πρώτες δυο βδομάδες.

1 Δεν υπάρχει επικοινωνία
Γιατί τι να το κάνεις αν είναι απίστευτα διαθέσιμος σε εσένα και συναντιέστε συχνά, αν παραπάνω από την μισή ώρα είναι καρφωμένος στο κινητό του και την άλλη μισή προσπαθείτε μάταια να βρείτε κάτι κοινό να κουβεντιάσετε, κάνοντας αστεία με τα οποία κανένας από τους δυο σας δεν γελάει. Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω σε μια σχέση και όσο γυμνασμένες πλάτες και αν έχει, η απουσία λεκτικής επικοινωνίας μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικά μοιραία.

2 Δεν υπάρχει ούτε χημεία
Και καλά πες, μπορεί να είναι και ήρεμος τύπος, χαμηλών τόνων, εσωστρεφής κα να μην του αρέσει να μιλάει πολύ. Αν όμως δεν τα βρίσκετε ούτε στην άλλη επικοινωνία, τότε φίλη μου υπάρχει πρόβλημα. Αν σε φιλάει και απορείς γιατί, αν σε αγγίζει και δεν νιώθεις τίποτα, αν κάθε σας σωματική επαφή καταλήγει κάτω του μετρίου τότε τα πράγματα είναι κάπως σκούρα. Και ναι, πολλά μπορούν να διορθωθούν, αλλά όχι και όλα.

3 Το κακό το timing
Τώρα εσύ θα γελάσεις, αλλά μερικές φορές παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Η δεδομένη στιγμή που συναντάς κάποιον μπορεί να φανεί μοιραία στο αν θα καταλήξετε τελικά μαζί ή όχι. Γιατί μπορεί την περίοδο που τον γνώρισες εσύ εκείνος να είναι στη χειρότερη φάση της ζωής του, να ξενυχτάει κάθε βράδυ, να μην θέλει κάποιον μαζί του, να έχει οικογενειακά προβλήματα ή κάποια πρώην που βαράει τηλέφωνα και κουδούνια όποτε της καπνίσει. Με τα πολλά δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες και δεν είναι όλες κατάλληλες για να κάνει κάποιος σχέση.

4 Πιέζεσαι για να μείνεις…
Τώρα θα σε ρωτήσουμε γιατί ακριβώς πιέζεσαι, εφόσον θέλεις να φύγεις, αλλά άστο μωρέ δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Το σημαντικό όμως είναι πως νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά, νιώθεις πως δεν νιώθεις καλά εκεί που κάθεσαι, νιώθεις κάτι που δεν σου αρέσει και….

5 …και βιάζεσαι να φύγεις.
Σαν το συναίσθημα του να είσαι σε ένα πάρτι στο οποίο ξέρεις πως δεν είσαι καλεσμένη και πως δεν θα περάσεις καλά και βιάζεσαι να την κάνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η συμβουλή μας; Φύγε από το πάρτι, τρέχοντας!