Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν βλέπει σοβάρα εσένα ως άτομο, πως δεν σε σέβεται ή πως δεν περνάει ωραία μαζί σου. Μπορεί απλά να σημαίνει πως εκείνος δεν βλέπει κάτι ποιο σταθερό στο μέλλον του και πως γενικά ο πλυθηντικός ίσως να μην του κολλάει και τόσο. Όπως και να έχει αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν πως το μαζί δεν το έχει και πολύ…

1 Ξέρεις τα πάντα για εκείνον
καθώς σου τα έχει διηγηθεί/αναλύσει/εξιστορήσει πολλές φορές. Καλό αυτό θα μου πεις. Αντιθέτως όμως εκείνος δεν ξέρει τίποτα για εσένα, καθώς ποτέ δεν σε έχει ρωτήσει ή κάθε φορά που επιχειρείς να του διηγηθείς κάτι δικό σου σε διακόπτει γιατί θυμήθηκε μια ιστορία που είναι πολύ πιο ωραία.

2 Οι έξοδοι σας δεν είναι όπως τις περίμενες
Ναι σου είπε πως θα πάτε για κινέζικο, αλλά εσύ φανταζόσουν ένα μαγαζί της προκοπής και όχι ένα street food στου Ψυρρή παλεύοντας όρθια με τα ξυλάκια σου. Τώρα άντε να του εξηγήσεις πως εσύ άλλα είχες στο μυαλό σου!

3 Σου έχει πει πως απλά περνάτε καλά
Τώρα το ότι ο άνθρωπος σου το είπε ξεκάθαρα και ολοφάνερα και εσύ ακόμα διαβάζεις σημάδια τα οποία μαρτυρούν πως δεν το βλέπει σοβαρά, τι να πω και εγώ. Ένα θα σου πω μόνο. Σου το είπε!

4 Σου κάνει το σκοτσέζικο ντουζ συνεχώς
Και όταν λέω σκοτσέζικο ντουζ δεν εννοώ τα αθώα παιχνίδια που όλοι κάνουμε σε μια σχέση. Εννοώ πως τον ψάχνεις για καμιά βδομάδα και το σαββατοκύριακο σου έρχεται αρωματισμένος και ευδιάθετος για ποτάκι.

5 Έκανες Την κουβέντα και δεν κατάλαβες τίποτα
Και επειδή κάτι είχες ψιλιαστεί είπες δεν ρωτάω να ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι; Γιατί αν δεν θέλει κάτι μακροπρόθεσμο να μην χάνω και εγώ τον καιρό μου. Και την έκανες την κουβέντα και έθεσες και το δίλημα σου για να αποφασίσει, και μια που εκείνος δεν αποφάσισε μια που δεν κατάλαβες ποτέ που κατέληξε η κουβέντα. Και άντε πάλι από την αρχή, ξαναδιάβασε το νούμερο 1!