Η αγάπη είναι όμορφο συναίσθημα και όταν είναι αμοιβαίο είναι σχεδόν ακατανίκητο. Και είναι κάποια σημάδια, κάποια συναισθήματα, κάποιες συμπεριφορές που μαρτυρούν πως αυτός που έχεις δίπλα σου είναι η αδερφή ψυχή σου. Και αν τα βρεις παρακάτω είσαι πολύ, πολύ τυχερή!

1 Η καθημερινότητα σου αλλάζει
Προς το καλύτερο. Γίνεσαι πιο αισιόδοξη, έχεις περισσότερη ενέργεια και βλέπεις τα πάντα γύρω σου με νέα προοπτική. Η αγάπη σου τα κάνει αυτά και πολύ καλά σου κάνει αν με ρωτάς.

2 Χαμογελάς ακόμα και όταν είσαι μόνη σου
Γιατί έτσι. Έτσι σου αρέσει και χαμογελάς, χωρίς λόγο, χωρίς αιτία και χωρίς να έχεις ακούσει κάτι αστείο. Απλά και μόνο επειδή τον σκέφτηκες.

3 Γίνεσαι καλύτερη στην αντιμετώπιση προβλημάτων
Γιατί η ζωή σου έχει τα ίδια προβλήματα που είχε και πριν. Η διαφορά είναι πως πλέον εσύ όχι μόνο βλέπεις τα πάντα με περισσότερη αισιοδοξία αλλά έχεις ένα μυαλό πιο χαρούμενη το οποίο σου επιρέπει να δεις ακόμα και τα άσχημα πιο ψύχραιμα και να τα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ευκολία.

4 Κάνεις πράγματα που πριν δεν έκανες
Από το να μαγειρέψεις, μέχρι το να δοκιμάσεις να κάνεις κατάδυση. Με άλλα λόγια από τα πιο απλά πράγματα, μέχρι εκείνα που δεν περίμενες ποτέ να δοκιμάσεις, αρχίζεις και δεν λες όχι τόσο απότομα όσο πριν.

5 Τα πηγαίνεις καλύτερ με φίλους και συγγενείς
Γιατί πλέον δεν έχεις όρεξη για καβγάδες και μανούρες. Είσαι ευτυχισμένη και δεν αφήνεις εύκολα κάτι να σου το χαλάσει. Κυρίως οι ανούσιοι καβγάδες.