Το σεξ πρέπει να έχει ποικιλία. Να είναι κάποιες φορές άγριο, κάποιες ρομαντικό, κάποιες ήρεμο και κάποιες γεμάτο ενθουσιασμό. Και επειδή, άδικα, αλλά την μεγαλύτερη προσοχή και την μεγαλύτερη προσπάθεια τείνουμε να την δίνουμε σε στάσεις περίεργες, ενίοτε ριψοκίνδυνες και άγριες, εμείς κάτσαμε και σκεφτήκαμε πως μπορείς να κάνεις σεξ με την ίδια ένταση αλλά με περισσότερο συναισθηματισμό. Και τις βρήκαμε!

Το εναλλακτικό ιεραποστολικό
Είναι το κλασσικό ιεραποστολικό, στο οποίο όμως εκείνος σου κρατάει τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι σου και δεν ξεκολάει το στόμα του από το δικό σου. Ρομαντική, έντονη, με πάθος, αυτή η στάση είναι ιδανική για βράδια που και οι δυο είστε πιο ερωτευμένοι.

Του καναπέ
Δεν χρειάζεται κόπο, τρόπο και κούραση. Θέλει μόνο εκείνον καθιστό και εσένα από πάνω του να τον αγκαλιάζεις με τα πόδια και τα χέρια σου. Η τόσο στενή σωματική επαφή είναι ικανή να κάνει το σεξ πολύ πιο έντονο και να σας γεμίσει με πάθος και συναισθήματα. Ενώ το γεγονός πως όχι μόνο είστε σφιχτά αγκαλιά αλλά κοιτάζεστε και στα μάτια την ίδια στιγμή, είναι ικανό να σας απογειώσει.

Το κουτάλι
Εκτός από στάση ύπνου, είναι και μια από τις καλύτερες στάσεις του σεξ. Γιατί είναι 50% ρομαντική και συναισθηματική και 50% άγρια και με πάθος. Μπορεί να περάσει από το ένα κομμάτι στο άλλο σε χρόνο μηδέν και μετά να επιστρέψεις εκεί που ήσουν με την ίδια ταχύτητα. Και επιτυχία! Ενώ το γεγονός πως σε έχει αγκαλιά αλλά δεν τον βλέπεις είναι απλά τέλειο!