Ο χωρισμός είναι συνήθως μια δύσκολη κατάσταση, και λέω συνήθως γιατί υπάρχουν και οι περιτπώσεις στις οποίες θέλεις να απομακρυνθείς από τον άλλο όσο γίνεται πιο γρήγορα. Για την ακρίβεια υπάρχουν πολλοί ήδη χωρισμού. Οπότε τους μαζέψαμε όλους, όμορφα και νοικοκυρεμένα!

1 Ο χωρισμός που δεν-το-περίμενες
Γιατί αντικειμενικά ήσασταν πολύ καλά μαζί πριν σου ξεφουρνίσει πως θέλει να μείνει μόνος του. Δεν προηγηθεί καβγάς, τίποτα ανησυχητικό, κανένας προβληματισμός, κανένα σημάδι και όσοι σας έβλεπαν σας έφτυναν μη σας ματιάσουν. Η αλήθεια είναι πως αυτό το είδος του χωρισμού όπου ο άλλος αποκόβεται τελείως από τη μια μέρα στην άλλη, μπορεί να σε τραυματίσει ψυχολογικά. Η λύση είναι απλή όμως. Παγωτό και φλερτ!

2 Ο χωρισμός του τώρα-ή-ποτέ
Στην ακριβώς απένταντι μεριά έχουμε ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί, δεν είναι άσχημα, καλά περνάνε, αλλά όχι και φανταστικα. Ο καθένας ίσως έχει δει κάποιον που του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αλλά δεν κάνει κίνηση γιατί τον αγαπάει αυτόν που έχει στο πλάι του. Η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα και άσχημο κάποιες στιγμές. Όπως και ο χωρισμός που γίνεται όταν το ζευγάρι καταλαβαίνει πως ή θα κάνει το επόμενο βήμα ή θα βρει ο καθένας το δρόμο του χωριστά.

3 Ο μη-μου-ξαναμιλήσεις-ποτέ χωρισμός
Γιατί υπάρχουν και αυτά. Ίσως μια απιστία να μπήκε στη μέση, ίσως κάτι άλλο, το θέμα όμως είναι πως το ζευγάρι αντάλλαξε βαριές κουβέντες, κατάρες, καντιλάκια και χώρισε χτυπώντας τις πόρτες και σπάζοντας τα γυαλικά της γιαγιάς. Αν ήσασταν καιρό μαζί αυτός είναι άσχημος τρόπος να χωρίζεις. Από την άλλη όλα εξαρτώνται, ανάλογα την περίσταση. Αν σε κεράτωσε όλα τα δίκια με το μέρος σου, ποιές ήμαστε εμείς να σε σταματήσουμε;

4 Ο χωρισμός από μηνύματα
Σοβαρά; Γίνονται ακόμα αυτά; Οι άνθρωποι τα κάνουν; Γιατί; Γιατί μαναράκι μου όμορφο να χωρίσεις τον άλλον με ένα μήνυμα στο viber, το what’s up και το messenger; Ότι θα του στείλεις και βίντεο στο snapchat με φίλτρο από δάκρυα; Μακράν η πιο γελοία περίπτωση χωρισμού, βάση της οποίας μόνο ένα συμπέρασμα μπορεί να βγει. Σίγουρα κάποιος από τους δυο γλύτωσε από τον άλλον!

5 Ο τραβάει-καιρό-αυτή-η-κολώνια χωρισμός
Αυτός ο χωρισμός… ποιά δεν έχει ζήσει έναν τέτοιο χωρισμό. Που πιθανότατα να κράτησε περισσότερο και από την ίδια τη σχέση. Που τον έπαιρνες τηλέφωνο κάθε φορά που τον σκεφτόσουν λες και ήσασταν ακόμα μαζί και εκείνος ερχόταν να σε δει. Που κάποια στιγμή ξεκίνησες να τα κρύβεις όλα αυτά από τις φίλες σου φοβούμενη το κράξιμο και που ουσιαστικά δεν χωρίσατε ποτέ, απλά απομακρυνθήκατε. Αλήθεια πόσο καιρό έχεις να του μιλήσεις;