Η αγάπη δεν είναι μόνο λόγια. Είναι και πράξεις. Κυρίως πράξεις. Και υπάρχουν πάρα πολλά που μπορείς να κάνεις για να δείξεις στον άνθρωπο που αγαπάς, πόσο πολύ τον αγαπάς. Χωρίς να του πεις αυτό ακριβώς…

1 Δείξε του την συμπαράσταση σου
Αν θέλει να κάνει κάτι, αν ξεκινάει κάτι καινούργιο ή αν απλά είναι μια μεταβατική και δύσκολη περίοδος για εκείνον, δείξε του την συμπαράσταση σου. Προσπάθησε να τον κάνεις να χαμογελάει, ρώτα τον πως πήγαν τα πράγματα και δείξε πως νοιάζεσαι.

2 Ζήτα συγγνώμη
Έκανες λάθος, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Το ουσιαστικό όμως είναι να το καταλάβεις και να ζητήσεις συγγνώμη για κάτι που έκανες και τον στεναχώρησε. Το να μην βάζεις τον εγωισμό σου μπροστά άλλωστε είναι το μεγαλύτερο δείγμα αγάπης.

3 Συγχώρεσε τον
Και στον αντίποδα, προσπάθησε να κατανοείς τα λάθη του και να τα συγχωρείς. Γιατί, όπως και εσύ, έτσι και εκείνος είναι άνθρωπος. Και αν σου ζητήσει συγγνώμη και το εννοεί, τότε σκέψου σοβαρά να τον συγχωρήσεις. Γιατί τον αγαπάς.

4 Ρώτα τον αν είναι καλά
Αν τον δεις λίγο κατσουφιασμένο, μην περιμένεις να σου ανοιχτεί από μόνος του. Ρώτησε τον αν έγινε κάτι, δείξε ενδιαφέρον, πάρτον μια αγκαλιά ή βάλε τον προηγούμενο αγώνα του Ολυμπιακού σε επανάληψη. Βρες έναν τρόπο να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα και θα δεις πως θα το εκτιμήσει.

5 Πες του Καληνύχτα
Μπορεί να ακούγεται παιδικό, αλλά η Καληνύχτα είναι μια πολύ όμορφη λέξη, ειδικά όταν την ακούς από κάποιον που αγαπάς. Είτε κοιμάστε μαζί, είτε όχι μην πέφτεις ποτέ για ύπνο χωρίς να του πεις καληνύχτα.

6 Άκουσε τον όταν έχει προβλήματα
Μην κάνεις πως βαριέσαι, μην τολμήσεις να χασμουρηθείς, μην πας να το αποφύγεις. Αν ο καλός σου έχει κάτι, αν δεν είναι καλά και αν ως εκ θαύματος θέλει να τα πει, τότε καλά θα κάνεις να βάλεις ένα διπλό ουισκάκι να σας βρίσκετε και να κάτσεις να τον ακούσεις.