Γιατί η σεξουαλική σου ζωή ίσως έχει ρουτινιάσει. Γιατί βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια. Γιατί σου αρέσει να πειραματίζεσαι μια η άλλη. Γιατί θέλεις να εντυπωσιάσεις τον φίλο σου. Δεν έχει σημασία ο λόγος, σημασία έχει πως αυτή τη στάση θα θέλεις να την δοκιμάσεις.

Δεν είναι παλιά αλλά τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αρκετός ντόρος γύρω από την στάση The Passion Pretzel, ή αλλιώς το παθιασμένο κουλούρι. Τώρα θα μου πεις τι τίτλος είναι αυτός; Επειδή όμως μιλάμε για μια στάση μπόμπα, κράτα τον αγγλικό τίτλο και προχωράμε στα πρακτικά.

Η φήμη της εξαπλώθηκε όταν διαπιστώθηκε πως με αυτό τον τρόπο η διείσδυση γίνεται πολύ πιο έντονη και κάπως έτσι το pretzel έγινε trend, πιο διάσημο και από τις μεταλιζέ φούστες.
Ενώ το μεγάλου ατού της συγκεκριμένης στάσης είναι πως υπάρχει η δυνατότητα της έντονης διείσδυσης, αλλά με την δυνατότητα της επίσης σημαντικής οπτικής επαφής.

Εκτέλεση
Ξάπλωσε πλάγια, τοποθετώντας ένα μικρό μαξιλάρι κάτω από το χέρι που ακουμπάει το στρώμα για να ανασηκωθεί λίγο ο κορμός σου.
Σήκωσε το πόδι που είναι από την πάνω μεριά και άσε τον φίλου σου να κάτσει πάνω στο άλλο πόδι και να μπει μέσα σου.

Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, και πιθανότατα να μην κατάλαβες τίποτα από την κατά τα άλλα άψογη περιγραφή μου, πάρε και το σκιτσάκι
pretzel

Λογικά τώρα έχεις κανονική εικονα του τι πρέπει να κάνεις. Οπότε απλά, δοκίμασε το. Και καλά να περάσεις!