Καλά τα δώρα και οι κάρτες με τις αφιερώσεις, αλλά το θέμα είναι θέμα χρόνου να περάσει στην κρεβατοκάμαρα. Και μία τέτοια ημέρα το σεξ δεν πρέπει να θυμίζει… καθημερινή. Είναι μία ξεχωριστή περίσταση που χρειάζεται κάτι έξτρα για να γίνει η βραδιά όσο kinky πρέπει. Δοκίμασε τα παρακάτω και απολαύστε το!

Φτιάξε ατμόσφαιρα
Τα κεριά, η μουσική και τα ροδοπέταλα είναι κλασικά και δοκιμασμένα. Αν νιώθεις όμως τον Άγιο Βαλεντίνο μέσα σου να σε προκαλεί, μπορείς να κάνεις μία βόλτα από το sex shop. Κι αν δεν προλαβαίνεις, δύο μαντήλια φτάνουν για να δέσεις τα χέρια του και να βγάλεις την 50 Shades ατμόσφαιρα. Και μη ξεχάσεις να έχεις πρόχειρα τα αγαπημένα σου sex toys. Όλο και θα χρειαστούν!

Δοκίμασε κάτι καινούργιο
Εάν δεν είναι αυτή η βραδιά για να πρωτοτυπήσεις, πότε είναι; Ξάφνιασε τον καλό σου ζητώντας του κάτι που δεν έχεις ξανακάνει. Τρέλανέ τον με μία στάση που ούτε καν είχε φανταστεί πως θα του ζητούσες. Άλλαξε συνήθειες γι’ αυτό το βράδι και ανέλαβε εσύ τις πρωτοβουλίες.

H ώρα του καθρέφτη
Κάνει θαύματα ένας καθρέφτης και τα λατρεύει κάθε άντρας και γυναίκα. Όταν φτιάχνεται μία γυναίκα μπροστά του ο άντρας χάνει το μυαλό του. Εξακριβωμένο. Ο καθρέφτης στην κρεβατοκάμαρα δεν είναι μόνο για να χτενίζεσαι.

Βάλε την κάμερα να γράφει
Όχι δεν χρειάζετε να κάνεις τίποτα το extreme και όχι δεν θα έχει καμία σχέση με τα celebrity «sex tapes». Εδώ μιλάμε για… νορμάλ ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν το σεξ και η παρουσία μίας κάμερας θα σας ιντριγκάρει τρομερά. Φυσικά εννοείται πως θα το κάνετε το «record» μόνο εάν συμφωνείτε και οι δύο. Αφού τελειώσετε καθίστε και δείτε το μαζί. Σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια!