Το ραντεβού μπορεί να είναι αρκετά πράγματα όπως συναρπαστικό, διασκεδαστικό, έντονο… αλλά και πολύ ακριβό. Μη ξεχνάς πως όταν είσαι με κάποιον δεν έχει σημασία να πας στο μαγαζί με τα καλύτερα κοκτέιλ γιατί σου αρκεί και μια μπύρα από το περίπτερο αρκεί να είσαι μαζί του. Σωστά;

  1. Βόλτα στη παραλία: Και ποιος δεν θα λάτρευε την ιδέα αυτή αφού είναι μια ρομαντική στιγμή που μπορείτε να καθίσετε να συζητήσετε μιας που ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερος. Και όταν η νύχτα φτάσει και αρχίσει να κάνει κρύο, ξέρεις ποιος θα έχει μια ζεστή αγκαλιά για εσένα.
  2. Τουρίστας στη πόλη σου: Επέλεξε μια περιοχή που δεν έχετε πάει ποτέ και χαθείτε ανάμεσα στα στενάκια της. Δεν έχει σημασία αν χαθείς, είσαι μαζί του.
  3. Συναυλία με ελεύθερη είσοδο: Είπαμε ο καιρός ευνοεί τέτοιου είδους εξόδους οπότε πάρε μια μπύρα και ετοιμάσου να χαθείς στη μουσική.
  4. Επιτραπέζιο παιχνίδι: Εντάξει ας είναι και μαξιλαροπόλεμος. Στο τέλος θα υπάρχουν πειράγματα από τον νικητή αλλά αυτή δεν είναι και η μαγεία της σχέσης;
  5. Η νύχτα στο μουσείο: Μη ξεχνάς πως υπάρχουν μέρες που τα μουσεία παραμένουν ανοιχτά. Ενημερώσου και… έφυγες!
  6. Γίνε εθελοντής: Και όμως δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ θα σας δέσει μια τέτοια κίνηση. Θα μοιράζεστε ένα κοινό σκοπό και γιατί όχι; Και ένα κοινό μέλλον.
  7. Μαραθώνιος ταινιών: Ιδανικά επέλεξε ταινίες από τα όσκαρ και η επιτυχία είναι σίγουρη.
  8. Δείτε τα αστέρια: Ακόμα και πιστεύεις πως δεν είναι ρομαντικός να δεις ότι θα αλλάξεις άποψη.