Πιστεύατε πως μόνο εάν έχετε γυμνασμένα μπράτσα και κοιλιακούς “φέτες” είστε ελκυστικοί στις γυναίκες; Κάνατε λάθος. Αφού ξεπεράσουμε στα γρήγορα το περίφημο κλισέ (…) πως πάνω απ’ όλα μετράει η προσωπικότητα, σας λέμε πως εάν έχετε την κλασική κοιλίτσα μη φοβάστε καθόλου γιατί τα στατιστικά αποδεικνύουν πως έχετε καλύτερη σεξουαλική ζωή απ’ όσους λιώνουν στα γυμναστήρια.

Και δίνουμε το λόγο στην επιστήμη. Ο Dr. David Frederick του Chapman University, ειδικός στην ψυχολογία της υγείας, παρουσίασε μία μελέτη επάνω στον συσχετισμό ύψους, δείκτη μάζας σώματος και ερωτικών συντρόφων. Τα ευρήματα ήταν άκρως ενδιαφέροντα και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι άντρες που έχουν κοιλίτσα έχουν περισσότερες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο.
Οι αναλυτές εξέτασαν τα στοιχεία από μία online έρευνα που έγινε ανάμεσα σε 60.000 ετερόφυλους άντρες και γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 37 χρόνια. Μόνο οι άντρες που δήλωναν πολύ κοντοί είχαν χαμηλότερο μέσο όρο ερωτικών συντρόφων (5), σε σύγκριση με τους ψηλότερους (7). Εκείνοι που είχαν παραπάνω κιλά, υπέρβαροι αλλά και παχύσαρκοι, είχαν τους περισσότερους (8), με τους νορμάλ στο βάρος να ακολουθούν (6). Οι αδύνατοι ήρθαν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι (4).

Μπορεί αυτό να προκαλεί μία έκπληξη σε σύγκριση με τα γενικά πιστεύω, ωστόσο σύμφωνα με τον γιατρό ήταν ακριβώς τα αποτελέσματα που περίμενε να βρει. Όπως τόνισε ειδικά οι πολύ αδύνατοι άντρες είναι πολύ πιθανό να “στιγματιστούν” επειδή δεν έχουν το “συμβατικό” παρουσιαστικό ενός κανονικού ή υπέρβαρου άντρα και αυτό να αποτελεί πρόβλημα στην ανεύρεση ερωτικών συντρόφων.
Κοινώς τώρα μπορούμε να τηλεφωνήσουμε για εκείνη την πίτσα χωρίς καθόλου τύψεις. Το λέει και η επιστήμη πως η σεξουαλική ζωή μας είναι μια χαρά!