Είναι μία σίγουρα πολύ έντονη στιγμή. Η πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ με κάποιον κάνει την καρδιά να χτυπάει σαν τρελή ενώ το σώμα σου νιώθεις να το διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα. Φυσικά, εκείνη την ώρα περνάνε και διάφορες σκέψεις από το μυαλό σου που σε αγχώνουν. Θα γελάσει όταν με δει γυμνό; Θα μπορέσω να “σταθώ” στο ύψος μου; Θα του αρέσουν τα εσώρουχά μου; Και αμέτρητα άλλα που σε κάνουν απίστευτα νευρικό/η. Μην ανησυχείτε όμως γιατί δεν είστει οι μόνοι που “ζορίζεστε” σ’ αυτή την κατάσταση αφού στην ίδια θέση έχουν βρεθεί εκατομμύρια άλλοι. Μάλιστα ορισμένοι απ’ αυτούς, άντρες και γυναίκες, αποφάσισαν να αποκαλύψουν στο Ask Reddit forum τι είναι αυτό που τους αγχώνει περισσότερο όταν έρθει η ώρα του σεξ με κάποιον που έχουν γνωρίσει για πρώτη φορά. Δείτε τις παρακάτω απαντήσεις και ταυτιστείτε ελεύθερα. Εάν θέλετε κι άλλες, κλικάρετε το παραπάνω link.

*Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι πως όταν γδυθώ θα δω αυτό το χαρακτηριστικό ύφος της απογοήτευσης στο πρόσωπό του.

* Φοβάμαι πως θα καταλήξω να μου αρέσει πολύ και μετά δεν μου ξανατηλεφωνήσει. Εάν εξαφανιστεί ξαφνικά πριν κάνουμε σεξ δεν με πειράζει, αλλά εάν το κάνει μετά είναι τεράστιο χτύπημα στον εγωισμό μου.

* Πάντα κάποιος θα είναι το χειρότερο σεξ για κάποιον άλλον. Έχει συμβεί σε όλους και γι’ αυτο κάθε πρώτη φορά δοκιμάζω τα απίστευτα για να είμαι σίγουρος πως δεν θα καταλήξω στον πάτο της λίστας της.

*Πως δεν θα υπάρχει χημεία. Μπορεί εσύ να έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου, αλλά εκείνη να είναι τόσο νευρική που δεν θα μπορεί να κουνηθεί. Μπορεί να είσαι έμπειρος αλλά εκείνη άπειρη. Όταν τα πράγματα δεν κυλάνε ομαλά, τότε μπορείς να αρχίσεις να αισθάνεσαι περίεργα.

* Έχω ένα μόνιμο άγχος πως κάποιος θα έχει κάπου μία κρυμμένη κάμερα.

* Θέλω να είμαι απόλυτα “έτοιμος” όταν θα δει το πέος μου για πρώτη φορά.

* Να μη μου φύγουν αέρια. Να μη μου φύγουν αέρια!

* Την πρώτη φορά που ο πρώην μου με είδε γυμνή είπε “έχεις περίεργο αιδοίο”. Ξέρω πως ήταν ένας βλάκας αλλά τώρα έχω ένα μόνιμο άγχος όταν με βλέπουν γυμνή για πρώτη φορά. Και ήταν τεμπέλης και χρειαζόταν πολύ ώρα για να με ερεθίσει έτσι με τους νέους συντρόφους αγχώνομαι πάντα πως κουράζονται ή τσαντίζονται επειδή αργώ εγώ!