Το ότι βγήκες με κάποιον που σου αρέσει πολύ είναι εκπληκτικό. Ένιωθες τόσο σέξι και τόσο όμορφη! Πώς λοιπόν θα εξασφαλίσεις ένα δεύτερο ραντεβού από το στοματάκι του χωρίς να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι; Εδώ είναι οι συμβουλές που σου προτείνουμε για να υπάρξει και άλλο ένα ραντεβού ακόμα.

1. Φέρσου έξυπνα. Αν για παράδειγμα έχετε πάει για φαγητό και πείτε για μεξικάνικο πες ότι ξέρεις ένα καταπληκτικό μεξικάνικο και ότι πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Αν πιάσει το υπονοούμενο θα σου προτείνει να πάτε μαζί.

2. Στείλε μήνυμα. Ή πάρε τηλέφωνο ότι εσύ επιθυμείς την επόμενη κιόλας μέρα. Μπορείς απλά να στείλεις ότι πέρασες πολύ όμορφα τη προηγούμενη μέρα και ότι ανυπομονείς για την επόμενη. Μη προσπαθήσεις να φανείς ντροπαλή, μεγάλο κορίτσι είσαι.

3. Δεν είναι ανάγκη να ενδώσεις από τη πρώτη φορά. Αλλά ούτε και να πιέσεις το θέμα να γίνει. Το καλό είναι ότι πλέον οι άντρες σέβονται το γεγονός ότι εσύ δεν θέλεις να κάνεις κίνηση ακόμα και είναι απόλυτα αποδεκτό. Οπότε πάρε τον χρόνο σου να σκεφτείς.

4. Να είσαι θετική και διασκεδαστική όταν είσαι μαζί του. Μην αρχίσεις να του λες για τον πρώην σου ή ότι κάτι πάει στραβά στη ζωή σου. Πέρασε χρόνο για να γνωρίσει και εκείνος τις καλές πλευρές του εαυτού σου.

5. Άκουσε τον. Οι περισσότεροι άνδρες έχουν την τάση να θέλουν να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες παρουσιάζοντας τα επιτεύγματα τους.Έτσι, οι γυναίκες φτάνουν να ακούν ιστορίες από τον στρατό που ειλικρινά τους προκαλούν υπνηλία. Άκουσε τον ή ακόμα καλύτερα αν δεν σου αρέσει η συζήτηση άλλαξε τη διακριτικά πάντα και έξυπνα.

6. Οι άλλοι άντρες. Φυσικά και όταν είστε μαζί δεν θα κοιτάξεις άλλον άντρα. Τι γιατί; Γιατί θέλεις να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού με αυτόν που έχεις απέναντι σου έτσι δεν είναι;

7. Πέπλο μυστηρίου. Δεν είναι ανάγκη να του λες συνέχεια πόσο χαρούμενη είσαι και πόσο όμορφος είναι εκείνος. Ειλικρινά, θα αρχίσεις να χάνεις το μυστήριο σου και δεν το θέλουμε αυτό.

8. Αντί για αυτό όμως μπορείς να συγχαρείς το μυαλό του. Και εκεί πραγματικά τον έχεις κερδίσει!

9. Μη συμφωνείς με όσα λέει. Γιατί πραγματικά θα πιστέψει ότι είσαι αδύναμη. Εάν καταλάβει ότι είσαι αδύναμη δε θα του αρέσεις πια και δεν θα κερδίσεις άλλο ένα ραντεβού μαζί του. Σου λέω ξεκάθαρα να είσαι αληθινή, ανοικτή και να μη προσποιείσαι.

10. Αφού το πολυπόθητο δεύτερο ραντεβού κλειστεί δοκίμασε να κάνετε μια δραστηριότητα που να θυμίζει λίγο ζευγάρι. Πηγαίντε για παράδειγμα τα σκυλιά σας μια βόλτα ή μια βόλτα στη παραλία είναι ιδανική τώρα που χειμωνιάζει. Έτσι το ραντεβού δεν θα είναι μονότονο και θα σε δει με διαφορετικό τρόπο.