Για πολλά χρόνια νόμιζες ότι ο δονητής και το dildo είναι το ίδιο πράγμα. Και όμως, όχι. Λυπόμαστε που σου αλλάζουμε την κοσμοθεωρία αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για διαφορετικά πράγματα. Είναι και τα δύο sex toys αλλά με διαφορετική λειτουργία και μερικές φορές και διαφορετικό σκοπό. Ας δούμε αναλυτικά τις διαφορές. Είναι δονητής ή είναι dildo; Δεν θα σε ξαναπιάσει κανείς αδιάβαστη/ο!

δονητής ή dildo

Αυτά είναι dildo κεριά. Μήπως πάλι τα μπέρδεψες για δονητές;

Τι είναι τα dildo; 

Το Dildo είναι ουσιαστικά ένα ομοίωμα πέους, ένα τεχνητό μόριο το οποίο το χρησιμοποιείς για να αντιγράψεις την διείσδυση ενός πραγματικού πέους. Φτιάχνεται από διάφορα υλικά όπως σιλικόνη, πλαστικό, ανοξείδωτο ατσάλι, pyrex, μέχρι και από ξύλο. Κυκλοφορεί σε κάθε μέγεθος, πάχος, χρώμα κτλ. Μπορείς να βρεις μέχρι και με φλέβες. Eίδαμε και dildo σε σχήμα καλαμπόκι.

δονητής ή dildo

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή χωρίς να ανησυχείς ότι μπορεί να τελειώσουν οι μπαταρίες ή ότι δεν θα έχει ρεύμα εκεί που θα είσαι. Συνήθως έχουν κυλινδρικό, φαλλικό σχήμα ενώ πολλά έχουν ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή ώστε να στοχεύουν στην μεγαλύτερη διέγερση του σημείου G.

Dildo σε μίνιμαλ design.

δονητής ή dildo

Dildo από pyrex σε σχήμα φρούτων.

Αυτός είναι ο δονητής. 

O δονητής είναι ουσιαστικά ένας σύντροφος που τρέφεται με μπαταρίες. Σου προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα αλλά δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ σε αυτά που μπορεί να κάνει. Το χρησιμοποιείς είτε μέσα στον κόλπο σου είτε κόντρα στην κλειτορίδα σου και το αφήνεις να σε οδηγήσει στα… «ουράνια».

Μπορεί να έχει οποιοδήποτε σχήμα. Έχουμε δει δονητή – κραγιόν. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως κραγιόν αλλά μπορείς να έχεις μία πολύ απολαυστική εμπειρία μαζί του. Το μόνο που χρειάζεσαι; Μπαταρίες. Τώρα, την επόμενη φορά που θα δεις κάποιο σχετικό ερωτικό βοήθημα θα καταλάβεις κατευθείαν εάν είναι δονητής ή dildo.

δονητής ή dildo

Ο πιο πετυχημένος δονητής όλων των εποχών – το Sybian. Αποτελεί ένα κάθισμα όπου ο δονητής αναλαμβάνει τον ρόλο του συντρόφου. Υπόσχεται πρωτόγνωρους οργασμούς.

To sybian.

Δονητής ή dildo; Αφήνουμε την επιλογή σε εσάς. Διάβασε εδώ για τους 10 δονητές με τη μεγαλύτερη ζήτηση.

δονητής ή dildo

Άλλος πολύ δημοφιλής δονητής, το Hitachi Magic Wand.