Μετά από 8 χρόνια σχέσης, δεν της έκανε πρόταση γάμου. Έτσι, εκείνη αποφάσισε να πάρει την νομική οδό και να του κάνει μήνυση! Θα μπορούσαμε να το έχουμε δει σε μία ρομαντική κομεντί μα όχι, είναι η πραγματικότητα. Ένας από τους δύο θέλει να προχωρήσουν παρακάτω τα πράγματα μεταξύ τους, να μιλήσουν για γάμο, ίσως για παιδιά, ο άλλος όμως δεν συμφωνεί. Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να είμαστε ξεκάθαροι με το άλλο άτομο, ώστε να ξέρει εάν αξίζει να χαραμίζει τον χρόνο του με εμάς, ενώ θέλουμε διαφορετικά πράγματα. Αλλιώς, μπορούν να μας κάνουν μήνυση, όπως συνέβη στην Ζάμπια!

Συγκεκριμένα, η 26χρονη Gertrude Ngoma ήταν ζευγάρι με τον 28χρονο Herbert Salaliki για 8 χρόνια. Όπως γράφτηκε στην τοπική ιστοσελίδα Tuko, η Gertrude αποφάσισε να κάνει προσφυγή στο δικαστήριο, με την αφορμή ότι ο σύντροφός της δεν την βλέπει σοβαρά.

Η Gertrude κουράστηκε να περιμένει πότε ο Herbert θα της έκανε πρόταση γάμου, ειδικά από την στιγμή που της είχε πει στο παρελθόν ότι την βλέπει σοβαρά. Έτσι, αποφάσισε να του κάνει μήνυση με την αιτιολογία ότι της χαραμίζει τον χρόνο.

Ο δικηγόρος του Herbert χρειάστηκε να επικαλεστεί την αιτία που δεν της κάνει πρόταση γάμου. Σύμφωνα με εκείνον, δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρεται να την παντρευτεί αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα αυτήν την χρονική περίοδο να οργανώσει κάποιον γάμο. Έτσι, όπως ανέφερε, περιμένει να βρεθεί σε κάποια οικονομική ευστάθεια, ώστε να της κάνει την πολυπόθητη ερώτηση.

Μάλιστα, ο Herbert ανέφερε στο δικαστήριο ότι η Gertrude δεν είναι και η τέλεια σύντροφος. Την κατηγόρησε ότι πολλές φορές δεν του δίνει την απαραίτητα σημασία. Η Gertrude απάντησε σε αυτό εκφράζοντας τις υποψίες της ότι εκείνος μπορεί να την απατάει.

Η δίκη βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, οπότε αναμένεται να δούμε εάν το ζευγάρι θα παντρευτεί κάποια στιγμή ή ένας από τους δύο θα καταλήξει… στην φυλακή!