Ποιος είπε πως οι άντρες αναζητούν γυναίκες που να είναι σωσίες σαν τα μοντέλα της Victoria’s Secret;

Ζούμε στον 21ο αιώνα και ακόμη τα στερεότυπα ομορφιάς δεν έχουν αλλάξει. Τα κορίτσια με καμπύλες θεωρούνται ακόμη πως υστερούν σε σχέση με τα αδύνατα και γυμνασμένα ωστόσο οι άντρες έχουν πολύ διαφορετική άποψη. Και υπάρχουν λόγοι…

-Αγαπούν τα κορμιά τους

Και αυτό σημαίνει πως δεν έχουν ανασφάλειες. Ένα κορίτσι με παραπανίσια κιλά ποτέ δεν θα ντραπεί στο κρεβάτι για την εμφάνισή της. Δεν θα σκεφτεί «μοιάζουν τα οπίσθιά μου μεγάλα;» ή «η κυτταρίτιδά μου». Όχι, ούτε καν. Και ένας άντρας όταν είναι με μια γυναίκα χωρίς ανασφάλειες, το νιώθει και την θέλει περισσότερο.

-Τα σώματά τους βοηθούν κάνουν τις στάσεις πιο… kinky

Οι άντρες ξέρουν. Σε συγκεκριμένες στάσεις, αν όχι σε όλες, οι καμπύλες κάνουν πολύ πιο sexy τις καταστάσεις. Και δεν χτυπάνε κόκκαλα όταν κάνουν spanking!

-Είναι πιο αστεία

Και αν νομίζετε πως το χιούμορ δεν έχει σχέση με το κρεβάτι κάνετε λάθος. Γιατί πολύ απλά κανένας δεν θέλει να κάνει έρωτα με μια γυναίκα που είναι… ξινή! Τα κορίτσια με καμπύλες έχουν πολύ (πάρα πολύ) χιούμορ γιατί είναι ακομπλεξάριστα. Δεν υπάρχει περίπτωση κοπέλα με «πιασίματα» να μην έχει χιούμορ!

-Δεν είναι επικριτικά

Αν κάνεις το λάθος σαν άντρας και πάρεις 4-5 κιλά αμέσως θα στην… πει μια κοπέλα αδύνατη και γυμναστηριακή. Αν όμως πάρεις και περισσότερα, το κορίτσι με τις καμπύλες όχι μόνο δεν θα πει τίποτα, αλλά θα το σχολιάσει και θετικά!

-Είναι ο εαυτός τους

Όχι, θα κάτσουν να ντραπούν. Ούτε θα βαφτούν με δυο τόνους μέικ απ, ούτε θα τρελαθούν για να γίνουν ανορεξικές. Είναι ξεκάθαρες. «Εγώ έτσι είμαι. Αυτό που βλέπεις». Και έχουν δίκιο. Και για αυτό οι άντρες τις αγαπούν!