Τα σκέφτηκες λοιπόν από εδώ, τα σκέφτηκες από εκεί και αποφάσισες πως κανείς άλλος δεν σ’ αγάπησε όσο ο πρώην σου (και εγώ μαζί σου). Τώρα, σκέφτεσαι να μπεις στη διαδικασία της επανασύνδεσης. Και τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να τον κερδίσεις ξανά; Λοιπόν αρχικά ετοιμάσου να έχεις γερό στομάχι (θα σου χρειαστεί, μιλάει η πείρα εδώ) για να τα αντέξεις όλα αυτά μόνο που αντίθετα από εμένα που έκανα όλα τα λάθη (θα τα διαβάσεις παρακάτω) εσένα σου δίνω το ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις. Πάμε λοιπόν:

Όχι στα απανωτά μηνύματα

Σταμάτα να στέλνεις απελπιστικά μηνύματα για να καλύψεις τις ανάγκες, την ανασφάλεια σου ή την απόγνωση σου αποφεύγοντας τα πιο γνωστά λάθη όπως να του στέλνεις απανωτά μηνύματα ενώ δεν σου απαντάει, να “ριζώνεις” κάτω από το σπίτι του με την ελπίδα μήπως τον δεις, να τον παρακαλέσεις να είστε ξανά μαζί. Στην ίδια κατηγορία θα σου βάλω και το πιθανό ενδεχόμενο να φρικάρεις όταν μάθεις ότι βγαίνει με κάποια άλλη ή να αρχίσεις να λες στις κολλητές “θα με πάρει τηλέφωνο; μ αγαπάει ακόμα; Δεν θα γυρίσει;”

Σεβάσου την επιλογή του

Κάνε αυτό ακριβώς που σου είπε όσο και να σε πονάει. Διέκοψε κάθε επαφή μαζί του. Με αυτό τον τρόπο έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς και εσύ αν ήσουν ικανοποιημένη από τη σχέση αυτή. Και όταν λέμε διέκοψε κάθε επαφή εννοώ κάθε επαφή. Ούτε μηνύματα στο facebook, ούτε κλήσεις, ούτε να πέσεις “τυχαία” πάνω του (ξέρεις τι εννοώ). Αυτό πρέπει να γίνει για τρεις λόγους: ο πρώτος για να του λείψεις και να πάρεις χρόνο, o δεύτερος είναι γιατί και εσύ όπως είπαμε χρειάζεται να πάρεις τον χρόνο σου και ο τρίτος γιατί πρέπει να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση πριν γυρίσει πίσω.

Δείξ’του τι χάνει

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που δεν μιλάτε προσπάθησε να γίνεις εκείνη που κανένας δεν θα μπορεί να αντισταθεί και ειδικά εκείνος. Κάνε μια αλλαγή στα μαλλιά σου, ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου ή ξεκίνα διατροφή. Νιώσε καλύτερα με εσένα για να νιώσει και εκείνος τη διαφορά. Επιπλέον, σε αυτό το κομμάτι σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι φίλοι σου που θα πρέπει να βγαίνεις μόνο μαζί τους. Τώρα επίσης, είναι η στιγμή να φλερτάρεις και λίγο.

Προσοχή στο timing

Επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφο σου την κατάλληλη στιγμή με το κατάλληλο μήνυμα κάτι που θα σε κάνει ακαταμάχητη. Εκεί λοιπόν που θα μπει στη διαδικασία του να σε ξεχάσει ΜΠΟΥΜ! Συνήθως αυτό το διάστημα είναι μεταξύ 1-3 μηνών από τον χωρισμό σας. Εμφανίζεσαι ξανά και αναστατώνεις τα πάντα. Φρόντισε μόνο να έχεις κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και να είσαι σίγουρη πως θες να είσαι με αυτό τον άνθρωπο.

Μην μπεις βουρ στο ψητό

Απόφυγε τα κενά μηνύματα! Και με τον όρο κενά εννοώ τα εξής: “Γεια, τι κάνεις;”, “Τι κάνεις;”, “Μου λείπεις”, “Σ’ αγαπάω”, “Σε σκέφτομαι” και όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να δημιουργήσουν έξτρα πίεση. Η πιθανή απάντηση σε αυτά τα μηνύματα θα είναι: «……..».

Αν είναι να τα ξαναβρείτε, ας είναι για καλό

Προσπάθησε να βρεθείτε ξανά να μιλήσετε όχι μόνο για τι σας χώρισε αλλά κυρίως για τι σας ενώνει!