Κάποιες στάσεις είναι πιο… ρομαντικές, άλλες είναι πιο παθιάρικες, άλλες είναι σκέτη πρόκληση. Όταν το ζευγάρι ψάχνει το τέλειο σεξ οι πειραματισμοί είναι δεδομένοι, όπως και το ρίσκο. Βέβαια υπάρχει και μία στάση που είναι από μόνη της ένα… deathwish για το αντρικό μόριο γι’ αυτό παιδιά με το μαλακό εάν δεν θέλετε να βγάλετε τη βραδιά στα επείγοντα του νοσοκομείου!

Σύμφωνα με μία έρευνα που έκαναν Βραζιλιάνοι επιστήμονες, όταν η γυναίκα είναι από πάνω (το περίφημο “cowgirl” που λένε και στο χωριό μου) υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να συμβεί το μοιραίο, εάν φυσικά το σεξ ξεφύγει όσο αφορά το πάθος και την ένταση. Ποιο είναι αυτό; Να ακουστεί το “κρακ” και να μείνει αξέχαστος ο πόνος στο μόριο του καλού σας!

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Advances in Urology βρήκε πως οι γυναίκες είναι πολύ πιθανό, άθελά τους βέβαια, να τραυματίσουν τον ερωτικό τους σύντροφο στη συγκεκριμένη στάση. Από τα 44 κατάγματα πέους που εξέτασαν από τον Ιανουάριο του 2000 μέχρι τον Μάρτιο του 2012 σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία της Βραζιλίας. βρήκαν πως πάνω από το 50% είχε γίνει όταν η γυναίκα ήταν από πάνω! Το “doggy style” έρχεται δεύτερο με 29%, μία στάση όπου βέβαια εάν συμβεί το μοιραίο οι άντρες έχουν μόνο τον εαυτό τους να κατηγορήσουν!

Το πολύ σοβαρό στοιχείο -όχι πως το να πάθεις κάταγμα στο πέος δεν είναι!- που προέκυψε από την έρευνα είναι πως οι άντρες επειδή ντρέπονται να πάνε στο νοσοκομείο και να πουν τι έπαθαν περιμένουν μέχρι και 6 ώρες μέσα σε φρικτούς πόνους, μέχρι να το πάρουν απόφαση και να πάνε στα επείγοντα να ζητήσουν βοήθεια!
Παιδιά, αλίμονο! Προτιμάτε τον πόνο από τη ντροπή; Αν ποτέ, φτου φτου, σας συμβεί κάτι τέτοιο, τρέχοντας στο νοσοκομείο χωρίς ντροπές και χαζά!