Κανόνες δεν υπάρχουν για το πότε είναι κατάλληλη η στιγμή να κάνουμε σεξ σε μια νέα γνωριμία. Άλλωστε στις ανθρώπινες σχέσεις- κατά κανόνα- δεν υπάρχουν εγχειρίδια που αν τα ακολουθήσεις θα φέρουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Οι σχέσεις, είναι ρευστές σαν το νερό. Με κάποιους ανθρώπους είναι τόσο άνετη η ατμόσφαιρα που νιώθεις λες και τους ξέρεις χρόνια και με κάποιους θέλεις περισσότερο χρόνο για να τους γνωρίσεις και να τους εμπιστευτείς. Γεγονός είναι πως αν ζητάς απλά να περάσεις καλά μπορείς κάλλιστα να το ρισκάρεις να κάνεις σεξ και να το δεις σαν μια βραδιά διασκέδασης ( πάντα με προφυλακτικό). Όμως αν θα ήθελες κάτι σοβαρότερο και δε θέλεις να το ρισκάρεις θα σου πρότεινα οπωσδήποτε λίγες συναντήσεις πριν την ολοκλήρωση.

Δεν τίθεται θέμα χαρακτηρισμών ( ποιος δίνει άλλωστε σημασία στην εποχή μας) αλλά θέμα ασφάλειας. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή που πέρα από την απόλαυση ελοχεύει κινδύνους. Καλό λοιπόν είναι να κάνεις έναν αριθμό συναντήσεων και μάλιστα σε δημόσιους χώρους ( ειδικά αν είναι από το ίντερνετ), να ενημερώνεις έναν στενό σου φίλο για το πού βρίσκεσαι ( για παν ενδεχόμενο) και να αφήσεις το χρόνο να σε καθοδηγήσει ως προς τις αποφάσεις σου.