Για κάποιους ανθρώπους το σεξ είναι καθημερινό κομμάτι στην ζωή τους, για κάποιους άλλους πιο προγραμματισμένο και για κάποιους άλλους ξεχασμένη υπόθεση. Για όλους όμως είναι πολύ σημαντικό και όπως γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος πλέον, βοηθάει αποτελεσματικά και στην υγεία. Πόσο σεξ όμως μπορείς να κάνεις στην ζωή σου; Εμείς θα σου πούμε και συγκεκριμένα η μελέτη από το Quidco που μελέτησε πολύ σοβαρά την σεξουαλική ζωή του μέσου Βρετανού.

Ο μέσος Βρετανός που ζει μέχρι τα 83 του, κάνει σεξ λοιπόν 5.778 φορές μέχρι να φτάσει στο τέλος της ζωής του. Αν ξεκίνησε την σεξουαλική δραστηριότητα στα 18 του, τότε αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον δύο φορές βρίσκεται στο κρεβάτι για 65 χρόνια. Φαντάσου τώρα για τον μέσο Έλληνα που ξεκινάει απ’τα 15 του.

Η μελέτη δεν έμεινε μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι, αφού ασχολήθηκε και με άλλες συνήθειες όπως για παράδειγμα ο ύπνος. Κι εδώ τα αποτελέσματα είναι κάπως «σοκαριστικα», αν αναλογιστεί κανείς ότι κοιμάται για 20 χρόνια όπως έδειξαν τα στοιχεία.

Τέλος η έρευνα έδειξε επίσης ότι όλα τα παραπάνω αλλά και με βάση τις υπόλοιπες συνήθειες κάνουν κάποιον ευτυχισμένο, αφού οι 16 μέρες του μήνα θεωρούνται καλές.