Μπορείς να είσαι ερωτευμένη διαρκώς και δια παντός; Έχεις τη δυνατότητα να αλλάζεις ερωτικό σύντροφο χωρίς σταματημό και να νιώθεις την έξαψη της πρώτης φοράς με νάζι και γοητεία; Και δεν αναφέρομαι στο sex! Σου λέω καθαρά: Μπορεί ο έρωτας να είναι μέρος της ζωής σου και ο κάθε άντρας που έρχεται στο κατώφλι της να είναι ο Ρωμαίος σου; Σε μπέρδεψα.

Θα σε ξεμπερδέψω λέγοντας οτι υπάρχουν γυναίκες που όταν δεν έχει λειτουργήσει η προηγούμενη σχέση πηγαίνουν απευθείας στην επόμενη και είναι ευτυχισμένες και έτοιμες για όλα με το καλησπέρα!

Είναι ερωτευμένες και θέλουν να δώσουν…πράγματα και θάματα στον άντρα που ήρθε για να τους αλλάξει την ζωή. Αυτές οι γυναίκες -όταν πάρουν την απόφαση να ζήσουν το κυνήγι του έρωτα, θα το ζήσουν και θα είναι οι καλύτερες του χωριού.

Δεν θα κάτσουν να σκάσουν επειδή ο πρώην έφυγε νωρίς ή τις πλήγωσε… Έχουν σκληραγωγηθεί και έχουν τη λύση στο τσεπάκι τους! Νέος έρωτας μπαίνει στην ζωή τους διότι ο κάθε άγνωστος άντρας, ο κάθε περαστικός μπορεί να είναι ο τελικός…ο γαμπρός!

Κάθε φορά που μπαίνεις στη διαδικασία της αναζήτησης γίνεσαι καλύτερη, αλλάζεις και προχωράς μπροστά! Γίνεσαι πιο δυνατή. Νέες εμπειρίες και νέα δεδομένα σε κάνουν ζωηρή, ορεξάτη για ζωή και όχι για πένθη για όλα όσα έγιναν…πέρασαν και έφυγαν.

Δε σε συμβουλέυω να βγάλεις τα ρούχα σου και να πάρεις σβάρνα άντρες και κρεβάτια! Μη σε πουν και “εύκολη” αλλά βγες, φλέρταρε, νιώσε και άφησε τον έρωτα να σε κυριεύσει.

Θα δεις οτι η ζωή σου θα γίνει ακλύτερη, θα έχει νοήμα και δημιουργία…Θα είναι διαφορετική και πολύχρωμη…Αν έχει και καλό sex ποιος σε πιάνει!!!

Εις υγείαν και καλή εβδομάδα!