Νομίζεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπό σου και νιώθεις ευτυχισμένη μέχρι που μια ωραία πρωία ξυπνάς, τον βλέπεις να κοιμάται αναμαλλιασμένο φορώντας ένα ξεθωριασμένο εσώρουχό, με το ένα πόδι του μπουρδουκλωμένο στο σεντόνι και αισθάνεσαι την αναπνοή του να μυρίζει. Σηκώνεσαι, πηγαίνεις έντρομη στον καθρέφτη και βλέπεις πως εσύ είσαι σχεδόν μια κούκλα: η αλογοουρά σου είναι στη θέση της, δεν έχεις καν σακούλες κάτω από τα μάτια και τα εσώρουχά σου είναι καθαρά και περιποιημένα! Και τότε σου μπαίνουν ιδέες:

’Μήπως κανονικά δεν θα έπρεπε να βλέπω τα χάλια του; Μήπως τελικά δεν είμαι ερωτευμένη αλλά φοβάμαι να μείνω μόνη;‘’

Καταρχάς το ότι ‘’ο έρωτας τυφλώνει’’ μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς! Μία κουβέντα είναι!

Κατά δεύτερον χαλάρωσε και κάτσε κάτω να σκεφτείς καλύτερα!article-0-07DC1251000005DC-715_634x771

  1. 1.       Το ότι είσαι ερωτευμένη δεν σημαίνει απαραίτητα πως ό,τι άσχημο έχει επάνω του, δεν το βλέπεις! Σημαίνει μόνο ότι δεν σε ενοχλεί τόσο ώστε να μην μπορείς να το ανεχτείς (εκτός βέβαια αν τον γνώρισες το προηγούμενο βράδυ που είχες πιει οπότε ξύπνησες το πρωί και συνειδητοποίησες τι έκανες… και κυρίως με ποιόν το έκανες!)
  2. 2.       Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα γενναιόδωρο. Το ότι παρατήρησες για παράδειγμα το ξεθωριασμένο εσώρουχό του, αντί να σε απωθήσει μπορεί να σε κάνει στην επόμενη εξόρμησή σου στα μαγαζιά να του πάρεις ένα καινούργιο (και να πάρεις και δικά σου επί τη ευκαιρία!)
  3. Το να αισθάνεσαι ότι εσύ είσαι λίγο περισσότερο περιποιημένη από εκείνον δεν είναι απαραίτητα κακό. Σημαίνει ότι ξέρεις την αξία σου! Το κακό θα ήταν αν δεν την ήξερες, οπότε τότε θα ήσουν συναισθηματικά έρμαιο του συντρόφου σου, θα εξαρτώσουν από αυτόν, αλλά για λάθος λόγους (π.χ. θα ένιωθες ότι είσαι τυχερή γιατί κανένας άλλος δεν θα σε κοίταζε!) και θα γινόσουν τρωτή και αδύναμη!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σηκωθείς έντρομη από το κρεβάτι, πάρε βαθιές ανάσες, χαλάρωσε, πήγαινε αγόρασε του μερικά καινούργια εσώρουχα και μία καλύτερη οδοντόπαστα και άφησε τον άνθρωπο να μπλεχτεί όσο θέλει με τα σεντόνια του όσο κοιμάται!!!