Είναι φίλος σου. Περνάς ωραία μαζί του και τον αγαπάς για τον χαρακτήρα του. Είναι σχεδόν πάντα εκεί όταν τον χρειάζεσαι και σε προσέχει σαν τον μεγάλο σου αδερφό. Όμως σε μία τέτοια σχέση, είναι εύκολο να παρερμηνευτούν κάποια πράγματα. Μπορεί κι εσύ να έχεις παρατηρήσει τελευταία ότι δεν είναι μόνο φιλικές οι κινήσεις του. Υπάρχουν κάποια σημάδια που ξεκαθαρίζουν το τοπίο, όπως τα παρακάτω. Αν λοιπόν σου μιλάνε στην ψυχούλα, τότε ο φίλος σου δεν σε βλέπει σαν φίλη του.

tumblr_nnulm0aiqT1ut5y4lo1_500

1. Στέλνει συνέχεια μηνύματα

Επί καθημερινής βάσεως. Προφανώς και θα μιλήσετε γιατί είστε φίλοι, αλλά όταν αυτό γίνεται συνέχεια, για ώρες και χωρίς κάποιο λόγο, τότε η είναι ξεκάθαρο ότι η επικοινωνία του μαζί σου του αρέσει. Ε, μάντεψε! Δεν του αρέσει μόνο αυτό..

2. Είναι υπερπροστατευτικός

Κατ’αρχήν όλοι οι άντρες πρέπει να είναι προστατευτικοί απέναντι στις γυναίκες. Όταν μπαίνει και το υπέρ μπροστά, ακόμα καλύτερα. Βέβαια ένας άντρας φίλος, προφανώς θα ενδιαφερθεί για την φίλη του. Θα περιμένει για παράδειγμα να μπει στο σπίτι της για να είναι σίγουρος ότι είναι ασφαλής. Ωραία ως εδώ. Τα πράγματα αλλάζουν όταν εκείνος ανησυχεί κάθε φορά που είσαι έξω, περιμένει μήνυμα σου αν έφτασες καλά και το ενδιαφέρον του σου θυμίζει ένα πρώην σου τέλος πάντων.

3. Βγαίνετε πολύ μόνοι

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, αρκεί να μην θυμίζει η έξοδος σας ραντεβού. Τύπου δηλαδή να είστε σε κάποιο ρομαντικό μέρος με ένα ενοχλητικό κεράκι στην μέση του τραπεζιού και γύρω-γύρω χαρούμενηα (ή όχι) ζευγαράκια. Αν η επιλογή του μέρους γίνεται από εκείνον, την επόμενη φορά καλύτερα να επιλέξεις εσύ.

4. Σου κάνει κοπλιμέντα

Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, κάνεις κοπλιμέντα. Ωστόσο πόσοι άντρες φίλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια στην φίλη τους συχνά-πυκνά; Το πήρες το μήνυμα, ε;

6. Ενοχλείται όταν ακούει για τον πρώην

Σαν φίλος σου που είναι, ξέρεις ότι μπορείς να του μιλήσεις για τον πρώην. Κάθε φορά όμως που το κάνεις, παρατηρείς ότι ενοχλείται και προσπαθεί να αλλάξει θέμα συζήτησης.

7. Δεν έχει σχέση

Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα με όλα τα παραπάνω, αφού όχι απλά δεν έχει σχέση αλλά δεν υπάρχει και τίποτα στον ορίζοντα. Μάλλον έχει στρέψει κάπου την προσοχή του…