Είναι το αλατοπίπερο στην σχέση, οπότε… τους θέλουμε!

Κάθε ζευγάρι έχει τις διαφωνίες του και τους τσακωμούς του. Αυτό σημαίνει πως η σχέση του δεν είναι καλή; Όχι φυσικά. Γιατί υπάρχουν μερικοί καυγάδες που ένα ζευγάρι πρέπει να τους ζητάει για να είναι ευτυχισμένο…

Όπως;

-Για το που θα ξοδέψει τα τελευταία του χρήματα

Καταρχάς είναι σπουδαίο βήμα για ένα ζευγάρι να έχει μαζί το ταμείο του. Δείχνει μια πραγματικά υγιή σχέση, η οποία έχει παρόν και μέλλον. Αν λοιπόν τσακώνεστε για το που θα ξοδέψετε τα τελευταία σας ευρώ, αυτό σημαίνει πως είναι κάτι σημαντικό, είτε είναι λίγα, είτε πολλά!

-Για το πόσο συχνά κάνουν σεξ

Αυτό με προσοχή, γιατί το σεξ είναι το Α και το Ω σε μια σχέση. Αν ο σύντροφός σου ή εσύ παραπονιέστε για το σεξ σημαίνει κάτι πολύ σημαντικό: Πώς ο ένας θέλει τον άλλον!

-Για τον θυμό

Ξέρεις πως οι καυγάδες κάνουν καλό σε μια σχέση; Το ξέρεις! Αν τσακώνεστε συχνά για χαζομάρες, τότε είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το πώς μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Με συζήτηση και μόνο συζήτηση!

-Τι ρόλο παίζει η οικογένεια

Ναι, σε κάθε σχέση υπάρχει και η οικογένεια. Κανείς δεν είναι μόνος του. Και μακάρι να τσακώνεστε για το που θα πάτε το Πάσχα ή τα Χριστούγεννα. Να ξέρεις όμως πως υπάρχει μια χρυσή λέξη: Συμβιβασμός!

-Για την δουλειά

Η εργασία απορροφά πολύ χρόνο από την προσωπική μας ζωή. Και όταν ο σύντροφός σου παραπονιέται για αυτό δεν το κάνει γιατί δεν έχει με τι να ασχοληθεί αλλά επειδή του λείπεις και σε θέλει κοντά του.

-Τις δουλειές του σπιτιού

Σε ένα νοικοκυριό και οι δυο πρέπει να συνεισφέρουν. Αν ο ένας από τους δυο κάνει το… κορόιδο, τότε επιβάλλεται ο «τσακωμός» αλλά μην το τραβάτε και στα άκρα!