Στην εποχή της τεχνολογίας και της ταχύτητας, αυτές τις μέρες που τα προβλήματα είναι περισσότερα από τις ευχάριστες στιγμές ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας που έχει χαθεί είναι το φλερτ… σε κάθε μορφή και με κάθε τρόπο.

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η επαφή, το φλερτ, η αποπλάνηση και η ερωτική επαφή που σου προσφέρει ενθουσιασμό και οργασμό με τα μάτια…

Είναι μια τέχνη που έχει βυθιστεί στον απέραντο ωκεανό των smart phones, των εφαρμογών που σου προσφέρουν sex στη στιγμή και έχουν βάλει στην άκρη την κάψα και τον πόθο της οπτικής επαφής!

Η επαφή με τα μάτια, αυτός ο τρόπος που σε κάνει να νιώθεις ποθητή και να πιστεύεις ότι ένας άντρας σε κοιτάζει και παράλληλα σε γδύνει και σου κάνει έρωτα με τα μάτια έχει μεγάλη σημασία και να γιατί:

Σου δημιουργεί μία περίεργη – πολύτιμη – «σύνδεση» με τον άλλον

Όλα γυρίζουν, αλλάζουν, γίνονται χειρότερα. Υπάρχει μία απομόνωση που σου σπάει τα νεύρα και τώρα ξοδεύουμε την ενέργειά μας κοιτάζοντας φωτογραφίες σε προφίλ των social media. Χαζεύουμε και ερεθιζόμαστε με την εικόνα του άλλου μέσω υπολογιστή. Λάθος… Το οπτικό φλερτ δημιουργεί μία σημαντική σύνδεση «εκεί έξω στην αληθινή ζωή» που σε κάνει να παίρνεις βαθιές ανάσες και να νιώθεις ότι μπορείς να αγγίξεις και να χαϊδέψεις το αντικείμενο του πόθου στη στιγμή.

Η οπτική επαφή είναι το πρώτο βήμα της αποπλάνησης

Σου χαρίζει δύναμη. Σε κάνει το κέντρο του κόσμου και σου επιτρέπει να «παίξεις» αυτόν που σε έχει βάλει στόχο. Είναι η δύναμη του sex, της στιγμής που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σπουδαίο. Η ανταλλαγή, η επαφή, η υπόσχεση και η προσμονή για την επόμενη κίνηση κάνει την κατάσταση πιο «καυτή».

Είναι το πιο τίμιο ερωτικό παιχνίδι

Κοιτάς, κοιτάζει! Θέλει θάρρος και αυτοπεποίθηση το να ρίξεις τα βέλη των ματιών σου και να δεχτείς τις πληγές του αντιπάλου. Είναι τίμιο γιατί είναι αληθινό, γίνεται και παίζεται στην αληθινή ζωή μακριά από την ασφάλεια ενός υπολογιστή και ενός delete.

Σε γεμίζει με υπερηφάνεια και σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφη και υπέροχη από ποτέ

Σε κοιτάζει, τον αφήνεις να σε πλησιάσει και νιώθεις τόσο ποθητή που ξεχειλίζεις από  δύναμη και αυτοπεποίθηση. Σε θέλει, το βλέπεις… Και αυτό σημαίνει ότι μετράς, είσαι όμορφη, είσαι έτοιμη για μία νέα ερωτική περιπέτεια αφού προηγουμένως τον αφήσεις να σου κάνει έρωτα…με τα μάτια!