Τελικώς δεν τις προλαβαίνεις τις ειδήσεις και τις έρευνες που σχετίζονται με το στοματικό sex και με το sex γενικότερα! Μόλις χθες αναρτήσαμε το γράφημα που κρύβει το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ!

Σήμερα λοιπόν κορίτσια θα τον απενοχοποίησουμε και μέρες που είναι θα επικεντρωθούμε στα θετικά και τα ευχάριστα! Διότι ναι! ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 

To κρατικό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης έκανε μία έρευνα σχετικώς με την επίδραση του στοματικού έρωτα στην ψυχολογική υγεία των γυναικών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μας προσφέρει αξεπέραστη ικανοποίηση και μας κάνει ευτυχισμένες…εμάς πολύ και τους συντρόφους μας περισσότερο!

Η δημοσίευση έγινε στην  επιστημονική επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior, συμμετείχαν 293 γυναίκες και ιδού τα αποτελέσματα!

Οι γυναίκες που επιδίδονταν σε στοματικό σεξ με τους ερωτικούς τους συντρόφους είναι πιο ευτυχισμένες, ικανοποιημένες και ήρεμες στην ζωή τους! 

Και αυτό γιατί το αντρικό σπέρμα περιέχει χημικές ουσίες, οι οποίες όχι μόνο βελτιώνουν την ψυχική διάθεση, αλλά βοηθούν τις γυναίκες να έχουν καλύτερο ύπνο και να αναπτύξουν περισσότερο τα συναισθήματα αγάπης προς τον σύντροφό τους.

Συγκεκριμένα, το αντρικό σπέρμα περιέχει:

-κορτιζόλη, η οποία αυξάνει τα συναισθήματα αγάπης και συντροφικότητας

-οιστρόνη και οξυτοκίνη, ορμόνες που βελτιώνουν την ψυχολογική διάθεση

-θυροτροπίνη, ορμόνη η οποία βοηθάει να καταπολεμήσει ο οργανισμός την κατάθλιψη, όπως και η σεροτονίνη

-μελατονίνη, η οποία βοηθάει τη γυναίκα να έχει καλύτερης ποιότητας ύπνο

Επίσης  οι γυναίκες που δεν επιδίδονταν σε στοματικό σεξ παρουσίαζαν όμοια συμπτώματα κατάθλιψης με εκείνες τις γυναίκες που απείχαν εντελώς από κάθε σεξουαλική επαφή.

Μείνετε συντονισμένες διότι οι ερωτικές εξελίξεις τρέχουν!