Αν και υπάρχουν αρκετοί, περίεργοι και δύσκολοι τρόποι για να χωρίσεις υπάρχει και ένας αρκετά αστείος, προσβλητικός και άκρως…παιδικός!

Ονομάζεται  «Break Up Bean», το φασόλι του χωρισμού και είναι ένα φυτό (αλήθεια λέω) που μεγαλώνει και καθώς μεγαλώνει αποκαλύπτεται και έτσι όπως αποκαλύπτεται (σκάει, ανθίζει και βγάζει το άνθος του) σου λέει «Ας μείνουμε φίλοι» και «Τελείωσε».

Στην περιγραφή του προϊόντος αναφέρεται πως είναι «ασφαλές για παιδιά άνω των τριών ετών» και μάλλον αποτελεί ένα παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή σου δίνει τη δυνατότητα να μεγαλώσεις το δικό σου φυτό που κάνει τον χωρισμό αρκετά χαζό και ίσως ανώδυνο αν και θλιβερό- πως αθα αντιδρούσες αν ερχόταν ο καλός σου και σου έσκαγε στη μούρη ένα άνθος κακίας;

Με την «δημιουργική υπογραφή» της DuneCraft είναι διαθέσιμο στο ThinkGeek.

Για τον αγοραστή που θέλει να το χρησιμοποιήσει η περίοδος «ανάπτυξης» είναι πέντε ημέρες. Δηλαδή το αγοράζει κάποιος και περιμένει συγκεκριμένη και υπολογισμένη στιγμή για να το χαρίσει (είναι ένα ειδικό μείγμα βλάστησης για σίγουρα αποτελέσματα).

Επιπλέον αν θέλεις να το κάνεις για «καλό σκοπό» κυκλοφορούν και φασόλια με μηνύματα τύπου «Συγγνώμη», αν η επιθυμία είναι η συγχώρεση και οχι η διάλυση, με ευχές αγάπης, ερωτικής επιθυμίας και εορτασμού!

Το βρίσκεις με $4.99 στο site της DuneCraft και $6.99 στο ThinkGeek δηλαδή ΕΔΩ και ΕΔΩ