Ο πρώην είναι σαν τον δολοφόνο που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Γυρνάει πάντα. Κι αν όχι πάντα, τις περισσότερες φορές. Είναι εκείνος που όταν χωρίσατε, εξαφανίστηκε από παντού. Απ΄τον ίδιο τον πλανήτη μη σου πω. Και ξαφνικά, έρχεται αυτή η μέρα που τον βλέπεις μπροστά σου. Μήπως να κεράσεις και καφέ;

Στο πίσω μέρος του μυαλού σου -στο πολύ πίσω μέρος- σκέφτεσαι μήπως όντως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα και γι’αυτό έκανε δυνατό comeback που λέει και η Άντζελα (η Δημητρίου ντε). Ναι, οκ! Η πραγματική αλήθεια κρύβεται κάπου ανάμεσα στα παρακάτω, δυστυχώς.

#1. Δεν βρήκε κάτι καλύτερο

Ω, ναι! Έψαξε, έψαξε αλλά σαν κι εσένα που ανεχόσουν όλα τα στραβά του, δεν βρήκε πουθενά. Οπότε η κίνηση ματ είναι μία… Να γυρίσει στο σιγουράκι του. Μη κοιτάς δεξία-αριστερά, εσένα εννοώ.

#2. Γιατί ξέρει ότι θα τον δεχτείς

Μη σου πω θα του στρώσεις και κόκκινο χαλί να περάσει η αφεντιά του. Ξέρει ότι όποτε επιστρέψει εσύ θα είσαι εκεί, να τον περιμένεις σαν κεράκι αναμμένο. Ειδικά αν αυτό έχει ξανασυμβεί δυο τρεις φορές στο παρελθόν, τότε νιώθει πολύ σιγουριά για τον εαυτό του.

#3. Γιατί έμαθε ότι προχώρησες

Τι εννοείς ότι χώρισες μαζί του πριν μήνες και αποφάσισες επιτέλους να πας παρακάτω; Ένας πρώην που καταλαβαίνει ότι στην ζωή σου υπάρχει κάποιος άλλος, τρελαίνεται. Θέλει πίσω την θέση του. Η λεπτομέρεια ότι εκείνος έφυγε πρώτος, παραμένει μικρή και ασήμαντη στα μάτια του.

#4. Γιατί η συνήθεια δεν ξεπερνιέται

Ε όσο να πεις, η συνήθεια είναι δυνατή. Δεν ξεπερνιέται έτσι εύκολα. Όταν αντιμετώπιζε προβλήματα, ήξερε ποια θα είναι εκεί να τον ακούσει με τις ώρες. Να βολευτεί σε έναν ώμο τελοσπάντων. Τέτοιοι ώμοι, δεν βρίσκονται έτσι εύκολα.

#5. Γιατί τα βρίσκατε στο σεξ

Αυτή είναι η λέξη κλειδί στον εγκέφαλο του κάθε άντρα. Αν εσείς σε αυτόν τον τομέα τα βρίσκατε, τότε πώς μπορεί να το αποχωριστεί; Ειδικά αν δεν καλύφθηκε τόσο καλά από την επόμενη.

Για όποιον λόγο και να γύρισε, ακόμα και να σ’αγαπάει πραγματικά, σκέψου πολύ καλά πριν αποφασίσεις να τον δεχτείς πίσω. Μόνο εσύ ξέρεις τι πέρασες, τελοσπάντων.

tumblr_n20pz48KgH1tqn2q2o1_500