Άλλοι ψηλοί, άλλοι πιο κοντοί, άλλοι πιο αδύνατοι. Όποιος λοιπόν διαχωρίζει τους ανθρώπους είναι απλά ρατσιστής. Υπάρχει στον κόσμο των ραντεβού μια πολύ-πολύ γλυκιά κατηγορία mini γυναικών. Ναι, εκείνων που είναι με το  ζόρι 1,57. Και είναι αξιολάτρευτες!

Τι κάνει όμως τις κοντούλες όμορφες, σέξι και συμπαθητικές ακόμη και αν δεν είναι αντικειμενικά ωραίες; Ορίστε λοιπόν, συνέλεξα τις πληροφορίες (εμπειρικές) και σας τις παρουσιάζω. Γι’αυτό λοιπόν οι κοντούλες είναι εκείνες που τρυπώνουν στις καρδιές μας…

-Είναι αξιολάτρευτα μικρές

ΟΚ, οι δίμετρες είναι εντυπωσιακές. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι. Οι κοντούλες είναι εντυπωσιακά μικροσκοπικές και συμπαθητικές. Αυτά τα μικρά βηματάκια, η πατούσα που φτάνει το νούμερο 35, το ότι μέσα σε κάθε χώρο είναι ό,τι πιο μικρό!

-Είναι τετραπέρατες

Αυτό νόμιζα πως ήταν σύμπτωση. Στην πορεία το παρατηρούσα διαρκώς. Γιατί; Προφανώς γιατί αφού δεν ξεχωρίζουν (που ξεχωρίζουν) με το παρουσιαστικό έχουν αναπτύξει κοφτερό μυαλό. Συζητήσιμες, ετοιμόλογες σε οποιαδήποτε ατάκα. Ναι, ο Θεός (ή η φύση) δεν τις προίκισε με εκατοστά αλλά με μυαλό.

-Είναι ακομπλεξάριστες

Πόσο πιο sexy; Ξέρουν απλά πως… είναι κοντές! Ούτε παρεξηγιούνται, ούτε κάνουν σαν υστερικές μόλις το θίξεις το θέμα. Δεν έχουν αυταπάτες και αυτό τις κάνει πραγματικά θελκτικές. Μια γυναίκα ακομπλεξάριστη είναι μια πολύ sexy γυναίκα.

-Είναι… τσαμπουκάδες

Δεν έχω δει κοντή γυναίκα που να μην έχει μέσα της τσαγανό. Πολύ τσαγανό. Δεν το βάζουν κάτω. Δεν θέλω να πω τα κλασσικά «είναι η ψυχολογία πως οι άλλες υπερτερούν». Αυτά είναι άλλα-ντάλλα. Ωραίες τύπισσες, χτυπούν το χέρι στο τραπέζι και λένε τα πράγματα με το όνομα τους.

-Είναι πιο ευέλικτες στο sex

ΔΠροφανώς μια γυναίκα 1,50-1,55 στο σεξ σου δίνει περισσότερες… κινήσεις από μια γυναίκα 1,85! Είναι προφανές. Συν, ότι είναι και ευκίνητες! Douze points!

-Κάνουν πολύ σφιχτές αγκαλιές

Πραγματικά πολύ σφιχτές αγκαλιές! Λες και δεν θέλουν να φύγεις από μέσα. Γιατί; Δεν ξέρω, αλλά είναι πάρα πολύ όμορφο. Γιατί απότομα αυτά τα χεράκια μετατρέπονται σε «σίδερα» και για όμορφο λόγο.

-Είναι φωνακλούδες!

Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι. Όσο μπόι πραγματικά τους λείπει, τόση φωνή έχουν. Εντάξει, δεν περιμένεις πως από έναν τόσο μικροσκοπικό άνθρωπο θα βγει μια τόσο δυνατή φωνή, αλλά όπως και αν το κάνεις είναι καθηλωτικό.

-Οι άντρες φαίνονται δίπλα τους επιβλητικοί!

Οι άντρες θέλουμε να μοιάζουν επιβλητικοί. Οπότε κάνουν τόσο καλό στον εγωισμό τους, που τις λατρεύουν ακόμη και για αυτό.

-Μπορούν να φορούν τακούνια συνέχεια

Και ξέρετε γυναίκες. Τα ψηλοτάκουνα εξιτάρουν πάρα-πάρα πολύ τους άντρες….