Μπορεί να λένε ότι οι γυναίκες είμαστε πιο μυστηριώδεις, όμως, όσον αφορά σε μια νέα γνωριμία, οι άντρες είναι εκείνοι που συνήθως μας μπερδεύουν και δεν αποκαλύπτουν με ευθύτητα τις προθέσεις τους. Γιατί, αν για παράδειγμα σου στέλνει συνέχεια μηνύματα στο Facebook ή στο κινητό σου και σου λέει πόσο ταιριάζετε και πόσο όμορφη είσαι, δεν έχει ακόμα κάνει την κίνηση για να συναντηθείτε; Τι του συμβαίνει;

1.Μόνο λόγια: Θέλει, λέει, να βγείτε, να συναντηθείτε από κοντά αλλά δεν στο έχει ζητήσει ποτέ. Γιατί; Γιατί το μόνο που θέλει είναι να φλερτάρει κι όχι να κάνει σχέση. Με άλλα λόγια, θέλει να τονώσει την αυτοπεποίθησή του, να αισθανθεί ότι κάποιος του δίνει σημασία, αλλά κατά βάθος δεν έχει καμιά διάθεση να δεσμευτεί!

2.Δεν είναι σίγουρος: Ακόμα κι αν έχετε βγει μια φορά ραντεβού αλλά δεν έχει κάνει κίνηση για το δεύτερο, μπορεί απλά να μην έχει ακόμα αποφασίσει αν ταιριάζετε. Θέλει λίγο χρόνο για να δει αν αξίζει να μπει σε μια νέα σχέση κι αν αυτή η σχέση θα οδηγήσει σε κάτι καλό. Γιατί το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο για ένα άντρα είναι πως όταν αποφασίσει ότι σε θέλει, δεν θα διστάσει να σου ζητήσει να βγείτε ακόμα κι αν σε ξέρει μόλις… 5 λεπτά!

About The Author