Σύμφωνα με το The Smoking Gun, ένας 48άχρονος γυναικολόγος από το Οχάιο επιδίωξε να δείξει σε δύο από τις ασθενείς τους τι ακριβώς κάνει το περιβόητο σημείο G!

Ο Dr Kurt Froehlich είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή με πελάτισσά του το 2010. Επρόκειτο για μία συνάδελφό του, γιατρό (άλλης ειδικότητας!) από το νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν, στην οποία αρχικά έδειξε το συγκεκριμένο σημείο σε κάποιο από τα νοσοκομειακά δωμάτια, χρησιμοποιώντας μόνο το χέρι του. Το ένα έφερε το άλλο και τελικά αποφάσισε να της το δείξει και με τον παραδοσιακό τρόπο! Όπως υποστήριξε ο ίδιος ‘’αρχικά ήθελα μόνο να της δείξω που είναι!’’ . Το ζεύγος χώρισε, καθώς,  λίγο καιρό μετά θυμήθηκαν και οι δύο ότι ήταν παντρεμένοι!

Η 2η φορά που αποφάσισε να προσφέρει τη βοήθειά του για τον ίδιο σκοπό ήταν το 2012 πάλι σε συνάδελφό του αλλά αυτή τη φορά, από το διοικητικό τμήμα του νοσοκομείου! Τη 2η δεν την …’’περιποιήθηκε’’ με τον ίδιο τρόπο, καθώς όπως υποστήριξε ‘’δεν είχαν ποτέ κανονική σεξουαλική επαφή!’’

Το Ιατρικό Συμβούλιο του Οχάιο τελικά του απαγόρευσε να ξανά-ασκήσει τα καθήκοντά του σαν γιατρός… ό,τι θέλει να κάνει πλέον θα το κάνει σαν απλός πολίτης!!!