Κι όμως συνέβη! Σύμφωνα με μία έρευνα του πασίγνωστου on-line περιοδικού AskMen 66% των αντρών πιστεύουν στο θεσμό του γάμου και το 48% δηλώνει πως είναι σημαντικό για εκείνους η σύντροφός τους να έχει προοπτική να γίνει σύζυγος!

Καταρχάς, έχω αμολήσει τα λαγωνικά μου να βρουν τους άντρες που αντιπροσωπεύουν τα παραπάνω ποσοστά: χρειάζομαι ονόματα και διευθύνσεις κι όχι ένα ψυχρό ποσοστό…για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, εννοείται!!!

Ας περάσω στην «καυτή πατάτα» των σχέσεων, στις αρετές εκείνες που πρέπει να διαθέτει μια γυναίκα για να βάλει σχεδόν τους μισούς άντρες στη διαδικασία να αποχαιρετήσουν την εργένικη ζωή τους:

Πίστη και αφοσίωση

Το 34% των ερωτηθέντων ψήφισε την «αφοσίωση» ως την αρετή που αναζητούν οι άντρες σε μια γυναίκα προκειμένου να δεσμευτούν σοβαρά μαζί της. Το συγκεκριμένο χάρισμα δεν περιλαμβάνει μόνο το ζήτημα της απιστίας (δεν αποτελεί επιλογή), αλλά και την ικανότητα μιας γυναίκας να σταθεί στον σύντροφό της όταν περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Αν σε μια τέτοια φάση, η γυναίκα στηρίξει και κερδίσει την εμπιστοσύνη του άντρα τότε ας ρίξει μια ματιά στο άρθρο μας για τη σωστή επιλογή νυφικού!

Αίσθηση του χιούμορ

Το 25% των αντρών που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη έρευνα δήλωσαν πως δεσμεύονται πιο εύκολα με μια γυναίκα που τους κάνει να γελούν. Εδώ θα συμφωνήσω, η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι μουντή και βαρετή! Το γέλιο κρατάει τη σχέση ζωντανή!

Φροντίδα, αγάπη και…

Ναι, σε καταλαβαίνω, δεν το περίμενες, πως το 22% των αντρών αντιμετωπίζουν σοβαρά τη σχέση τους με μια γυναίκα που τους φροντίζει, περιποιείται, κάνει τη νοσοκόμα (διπλή ιδιότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παιχνίδι ρόλων στην κρεβατοκάμαρα), κάνει την υπηρέτρια (ομοίως με τη νοσοκόμα), κάνει τη μαγείρισσα (ομοίως με νοσοκόμα, υπηρέτρια με λίγη φαντασία μεταφέρεται και στη κρεβατοκάμαρα, βλ. 9 ½ εβδομάδες…)…με λίγα λόγια είσαι λίγο η μαμά του! Το ξέρω, πέφτεις από τα σύννεφα, όχι επειδή το χάρισμα της «μητρότητας ενηλίκων» θεωρείται σημαντικός παράγοντας δέσμευσης αλλά που το απάντησε μόνο το 22%!

Για την ιστορία, ψηλά ποσοστά συγκέντρωσε η σεξουαλική συμβατή σύντροφος αλλά και η γυναίκα εκείνη που δεν γκρινιάζει για τα χρήματα!

Μόλις έχω τα ευρήματα της έρευνας που διεξάγω (ονόματα και στοιχεία επικοινωνίας του προαναφερόμενου 66%) θα σε ειδοποιήσω!