Αναρωτήθηκες όμως ποτέ αν υπάρχει κάποια ψυχολογική ερμηνεία πίσω από αυτή τη σεξουαλική εμπειρία που είχες; Ήρθε η ώρα να μάθεις την ερμηνεία 10 συνηθισμένων σεξουαλικών ονείρων.

1. Απατάς το σύντροφό σου

Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Είτε ότι αισθάνεσαι ενοχές (αλλά όχι απαραίτητα λόγω απιστίας) είτε ότι ψάχνεις επιβεβαίωση για το πάθος που έχεις με το σύντροφό σου. Σύμφωνα με το Dream Moods, είναι σύνηθες να εμφανίζονται τέτοια όνειρα στον ύπνο σου καθώς αντιπροσωπεύουν τη φρεσκάδα του σεξουαλικού σου πάθους. Οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

2. Σε απατάει ο σύντροφός σου

Υπάρχει πιθανότητα να σημαίνει ότι είσαι άκεφη, ότι αισθάνεσαι παραμελημένη από το σύντροφό σου ή χρειάζεσαι την προσοχή του. Δείχνει επίσης ότι έχεις θέματα αυτοεκτίμησης και εμπιστοσύνης.

3. Πρωκτικό σεξ

Σε αυτή την περίπτωση σημαίνει πως είτε είσαι πρόθυμη να είσαι υπάκουη και να συμμορφώνεσαι εύκολα.

4. Σεξ με celebrity 

Και ποια δεν έχει κάνει σεξ στον ύπνο της με τον Σάκη ή τον Brad; Παρόλο που είναι κάτι τελείως φυσιολογικό μπορεί ακόμα να σημαίνει την έντονη επιθυμία σου να είσαι πετυχημένοι και να αναγνωριστείς. Ουσιαστικά, θέλεις και εσύ να γίνεις μία σταρ.

5. Έχεις οργασμό

Έχεις ξυπνήσει ποτέ στον ύπνο σου συνειδητοποιώντας ότι μόλις είχες οργασμό; Αν όχι, χάνεις. Αν ψάχνεις για κάποιον συμβολισμό να σε ενημερώσουμε ότι σημαίνει πως απλά σημαίνει ότι χρειάζεσαι σεξ ή ότι πρέπει να ξεπεράσεις κάποια σεξουαλικά προβλήματα που πιθανότατα έχεις. 

6. Ομοφυλοφιλικό σεξ

Αν είσαι straight και ονειρεύεσαι ότι κάνεις ομοφυλοφιλικό σεξ, υπάρχουν δύο πιθανότητες. Είτε ότι αγαπάς πραγματικά τον εαυτό σου και έχεις μία ισχυρή αίσθηση αυτοεκτίμησης ή ακριβώς το αντίθετο. Ότι δηλαδή είσαι ανασφαλής με την σεξουαλικότητά σου. Δηλαδή, άντε να βγάλεις άκρη.

7. Σεξ με το αφεντικό σου

Συνηθισμένη και αυτή η περίπτωση και ευχάριστη καθώς σε μία τέτοια συγκυρία εσύ είσαι το αφεντικό. Και ενώ νομίζεις ότι είσαι κρυφά ερωτευμένη με το αφεντικό σου, ουσιαστικά συμβολίζει την επιθυμία σου να έχεις εξουσία και έλεγχο.

8. Σεξ με έναν φίλο σου

Μην ανησυχείς. Και σε αυτή την περίπτωση δεν σημαίνει ότι τον ποθείς. Συμβολίζει την τρυφερή σχέση που έχετε και το δέσιμό σας που εκφράζεται υπό τη μορφή του σεξ. Αν από την άλλη πλευρά όντως σου αρέσει, μάλλον σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να του το πεις.

9. Σεξ με τον πρώην σου

Αν έχεις νέο αγόρι και ακόμη ονειρεύεσαι τον πρώην σημαίνει ότι ίσως έχεις ενδοιασμούς για τη νέα σου σχέση ή ότι ο νέος σου σύντροφος έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον πρώην σου. Και στις δύο περιπτώσεις τα πράγματα είναι παράξενα.

10. Στοματικό σεξ

Είτε κάνεις στοματικό, είτε σου κάνουν σημαίνει ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Συνέχισε έτσι. Συμβολίζει τη δημιουργικότητά σου, την καλλιτεχνικής σου έκφραση. Αν όμως κάνεις στοματικό στον εαυτό σου (!) σημαίνει ότι προσπαθείς να νιώσεις ικανοποιημένη με τον εαυτό σου.