Η αχαλίνωτη σεξουαλικότητα και η ανάγκη για παιχνίδια στους δρόμους “γέννησαν” την ιδέα. Η Ιταλία απέκτησε έναν ωραιότατο και πλούσιο σε περιεχόμενο, αυτόματο πωλητή ερωτικών αξεσουάρ για όλα τα γούστα.

Στην αποβάθρα ενός σιδηροδρομικού σταθμού ο επίδοξος επιβάτης μπορεί να προμηθευτεί δονητές, μπαλάκια αγάπης, gel, προφυλακτικά, εσώρουχα και άλλα πολλά -βρώμικα και αναγκαία- προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι του έτοιμος για ξεκούραση και διασκέδαση.

Όμως αυτός ο kinky αυτόματος πωλητής φέρνει σε δύσκολη θέση τις οικογένειες που έχουν την ατυχία να βρεθούν μπροστά του. Το εισιτήριο με προορισμό την Casarsa της Βορειονατολικής Ιταλίας σε φέρνει αντιμέτωπο με τη διαστροφή και την έκπληξη.

Ο λαός φωνάζει και θέλει αυτό το μηχάνημα να πάει στο πυρ το εξώτερον καθώς μικρά παιδιά ατενίζουν και ρωτούν “τι είναι αυτό μαμά;’’. Μία μαμά μάλιστα έπρεπε να δώσει την απάντηση κοιτάζοντας κάτι πολύ πολύ μεγάλο, γυαλιστερό και σκουρόχρωμο.

Ομάδα γονέων και κηδεμόνων ετοιμάζει επίθεση σεμνότητας, τάξης και ηθικής με διαδήλωση και δυνατή φωνή για να τον στείλει εκεί από όπου ήρθε!

Γιώργος Βλαχογιάννης