Όλες τις ώρες είναι η προφανής απάντηση αλλά μια έρευνα που έγινε για λογαριασμό της εταιρείας κατασκευής sex toys, Lovehoney, φανέρωσε πως κάποιες συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας συγκεντρώνουν τα υψηλότερα ποσοστά σεξουαλικής δραστηριότητας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο στις 7:37 μ.μ. το 44% από τους 3000 ερωτηθέντες απάντησε πως εκείνη την ημέρα και ώρα κάνει σεξ. Βασικά το Σάββατο αποτελεί την πιο δημοφιλή μέρα. Η αρχική πρόθεση για σεξ γεννάται στις 4:30 μ.μ.

Γιατί υπάρχει τρίωρη αναμονή; Κανείς δεν γνωρίζει αλλά αν κρίνω από την κατάσταση στη χώρα μας εκείνη την ώρα ή θα είμαστε στο σούπερ μάρκετ ή θα χωνεύουμε το μεσημεριανό ή θα ξεκινάμε το μεσημεριανό ή θα πίνουμε καφέ, γενικά το Σάββατο οι ρυθμοί της ζωής μας παίρνουν παράταση.

Η Κυριακή βρίσκεται στη δεύτερη θέση προτίμησης με ποσοστό 24% και η Παρασκευή, τρίτη με ποσοστό 22%.

Σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη έρευνα φανέρωσε πως η στιγμή εκδήλωσης της επιθυμίας δεν συμπίπτει πάντα με τη στιγμή της πράξης. Για παράδειγμα το 25% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θέλει να κάνει σεξ μόλις ανοίγει τα μάτια του το πρωί αλλά τελικά μόλις το 10% το κατορθώνει κυρίως λόγω της πίεσης να της έγκαιρης προσέλευσης στη δουλειά.

Κι αν πιστεύετε πως ισχύει το γνωμικό «κρύο, καιρός για δύο», θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε καθώς όσο ανεβαίνει ο υδράργυρος τόσο αυξάνεται και η σεξουαλική διάθεση. Έτσι, το καλοκαίρι αποτελεί την πιο δημοφιλή εποχή για σεξ, για τους 2 στους 3 ερωτηθέντες και ακολουθεί ο χειμώνας με ποσοστό 16%, η άνοιξη συγκεντρώνει το 14% των προτιμήσεων και το φθινόπωρο έρχεται πραγματικά τέταρτο και καταϊδρωμένο με ποσοστό μόλις 4%.

Το πιο απογοητευτικό εύρημα της έρευνας είναι πως περίπου τα μισά ζευγάρια πρέπει να προγραμματίσουν πότε θα κάνουν σεξ στο ημερολόγιο τους (ναι, ξέρουμε το Σάββατο στις 7:37 μ.μ.) και το πιο αξιοσημείωτο πως ενώ η Δευτέρα συγκεντρώνει το χαμηλότερο ποσοστό προτίμησης για σεξ αλλά στην εταιρεία Lovehoney σημειώνεται το υψηλότερο ποσοστό παραγγελιών και συγκεκριμένα γύρω στις 9:40 μ.μ.

Είτε πρόκειται για την ανάγκη των εραστών να ξεκινήσουν δυναμικά την εβδομάδα τους αφού το 87% δήλωσε πως κάνει σεξ αφότου αγοράσει sex toys ή προγραμματίζουν μέρες πριν πως θα περάσουν το Σαββατοκύριακο τους!

Φωτιά…τα Σαββατόβραδα αλλά υπάρχουν κι άλλες μέρες 😉