Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ένας Βρετανός υπέστη «κάταγμα πέους» κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης με την μαγνητική τομογραφία να δείχνει κάθετη ρωγμή στο μόριο του.

Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό κάθετου κατάγματος παγκοσμίως το οποίο ήδη δημοσιευτεί σε έγκριτη ιατρική επιθεώρηση. Κατά τη διείσδυση, το ανδρικό μόριο του 40χρονου άνδρα ράγισε.. και υπέστη κάταγμα μήκους τριών εκατοστών.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Βρετανός ανάρρωσε πλήρως έξι μήνες μετά τον τραυματισμό του στην ευαίσθητη περιοχή.

penis0

Αν και οι γιατροί δεν αποκάλυψαν την ερωτική στάση του ζευγαριού όταν συνέβη το ατύχημα… Συνήθως όμως, όπως επισήμαναν, συμβαίνει κατά το ‘doggy style’.

Τόνισαν επίσης ότι όλα τα κατάγματα πέους που είχαν καταγραφεί μέχρι σήμερα ήταν οριζόντια. Οι γιατροί υποστήριξαν επίσης ότι δεν ακούστηκε ήχος όταν συνέβη το ατύχημα, κάτι που συμβαίνει όταν το κάταγμα πέους είναι οριζόντιο.

Κατά την διάρκεια της εξέτασης, οι γιατροί εντόπισαν μία ρωγμή τριών εκατοστών κατά μήκος της δεξιάς πλευράς του ανδρικού μορίου με την βοήθεια της μαγνητικής τομογραφίας, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Το περιστατικό δημοσιεύτηκε σε έκθεση της ιατρικής επιθεώρησης «British Medical Journal». Στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, μπορεί να τραυματιστεί το ανδρικό μόριο όταν είναι σε πλήρη στύση.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πέος του Βρετανού «λύγισε στο περίνεο της συντρόφου του», δηλαδή την περιοχή του δέρματος ανάμεσα στην οπή του γυναικείου κόλπου και του πρωκτού.

Διαβάστε ακόμη: Οι πιο επικίνδυνες στάσεις για το… πέος σου!