Έχουμε ακούσει για ζευγάρια που έκαναν σεξ στο πρώτο ραντεβού και από τότε ζουν ευτυχισμένα, ωστόσο κατά πόσο ισχύει ειλικρινά αυτό; Όχι τόσο συχνά όσο θέλουμε να νομίζουμε!

Οι πιθανότητες για να συμβεί αυτό είναι περίπου μια στο εκατομμύριο, δηλαδή σαν να ψάχνεις το Τζόκερ και κάτι… παραπάνω! Πάρε λοιπόν τον χρόνο σου και ακολούθα τον κανόνα των 10 ραντεβού. Δουλεύει αποδεδειγμένα!

Ο κανόνας των «10 ραντεβού» δηλώνει σε γενικές γραμμές πως ένας άντρας αναζητά σχέση και δέσμευση από μια γυναίκα την οποία έχει γνωρίσει ουσιαστικά. Μιλάμε για κανονικά ραντεβού και όχι έναν καφέ. Δηλαδή για κοινές ασχολίες σε δημόσιο χώρο. Οι άντρες θέλουν πραγματική σύνδεση με μια γυναίκα, όσο θέλουμε και εμείς. Είναι λίγο πιο αργοί στην δημιουργία αυτής της σύνδεσης και έτσι τα 10 ραντεβού δίνουν αυτό ακριβώς. Ένας άντρας θα βαρεθεί όσο δεν υπάρχει σεξ, ωστόσο εκείνος ο οποίος θα φτάσει στο 10ο ραντεβού είναι εκείνος ο οποίος και ενδιαφέρεται πραγματικά.

Αν το σκεφτείς λογικά έχει τεράστια βάση. Γιατί κάποιος/α να τρέξει να μπει σε μια σχέση αν δεν τσεκάρει πρώτα τον άλλον; Τα 10 ραντεβού σημαίνουν περίπου 2 μήνες, διάστημα πολύ λογικό για να καταλάβει ο άλλος αν τον ενδιαφέρεις ή όχι.

Φυσικά και μπορεί να προκύψει σεξ ανάμεσα στα 10 ραντεβού αλλά αν κάνεις σεξ με έναν άντρα τόσο νωρίς, τότε γίνεται πολύ δύσκολο να καταλάβεις αν θέλει πραγματικά σχέση ή αν υπάρχει χημεία ανάμεσα σας. Πάρε τον χρόνο σου και προχώρα στο κρεβάτι μόνο αν είσαι έτοιμη και μπορείς αν χειριστείς οτιδήποτε συμβεί μετά.

Αν καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε αυτά τα 10 ραντεβού και δεν αφήσεις την… καρδιά σου να νικήσει την λογική σου, τότε θα δεις καθαρά και αντικειμενικά και θα πάρεις και την ορθότερη απόφαση για το αν θα κάνεις σχέση. Εσύ επιλέγεις πλέον και όχι ο άντρας απέναντι σου. Μείνε ήρεμη και αποφάσισε βάσει όσων είδες σε αυτά τα ραντεβού.

Πως θα καταλάβεις όμως τα σημάδια πως είναι ο σωστός σε αυτά τα 10 ραντεβού; Μπορεί να γίνει αυτό και νωρίτερα; Προφανώς και δεν θες να χάσεις χρόνο αν δεν είναι αυτό που λέμε «boyfriend material». Ορίστε μερικά χαρακτηριστικά:

  • Βγαίνετε έξω αντί να κάθεστε στο σπίτι
  • Ανάμεσα στα ραντεβού έχει συχνή επικοινωνία
  • Σε συστήνει στους φίλους του, την οικογένεια του και τους συναδέλφους του
  • Λέει «εμείς» και «μας»
  • Περιμένει για σεξ μέχρι να νιώσεις έτοιμη, χωρίς να σε πιέζει
  • Ρωτάει και δείχνει ενδιαφέρον για την ζωή σου
  • Προσπαθεί αν σου λύνει τα προβλήματα, είτε έχει χαλάσει η βρύση σου, είτε έχεις τσακώθηκες με κάποιον συνάδελφο σου

Όλα τα παραπάνω πιθανότατα θα συμβούν αν ακολουθήσεις τον κανόνα των «10 ραντεβού». Οι περισσότεροι άντρες που αναζητούν μόνο το σεξ δεν αντιδρούν έτσι, ωστόσο μην βιαστείς να πιέσεις τον εαυτό του για οτιδήποτε. Αν δεις πως δεν υπάρχει ανταπόκριση μην απελπίζεσαι. Ο σωστός άντρας για σένα είναι εκεί έξω και θα ακολουθήσει κατά γράμμα τον κανόνα των «10 ραντεβού»…