Σίγουρα ένα άγχος το έχεις όταν αυτός που σε ενδιαφέρει πρόκειται να σε δει για πρώτη φορά εκεί κάτω. Ακόμα όμως κι αν είσαι σε μία μόνιμη μεν φρέσκια δε, σχέση, σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί τι έχει στο μυαλό του κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τη γυμνή αλήθεια.

Οι επιλογές που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι πολλές, και η αγορά έχει φροντίσει να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη. Από σχέδια (βλέπε αστέρι, καρδιά) μέχρι στρας και κοσμήματα, μπορείς να στολίσεις την ‘περιοχή’ όπως επιθυμείς. Για να μην καταλήξεις όμως σαν τη Samantha στο SATC (θυμήσου όταν αποφάσισε να βάψει το τριχωτό των γεννητικών της οργάνων), και τρομάξεις τον σύντροφό σου, έχουμε μερικές συμβουλές να σου δώσουμε.

Καθαριότητα: Το στιλ που θα υιοθετήσεις έρχεται δεύτερο, αφού η καθημερινή φροντίδα και η υγιεινή είναι αυτό που θα εκτιμήσει ο σύντροφός σου. Μιας και η περιοχή είναι ιδιαίτερη, το καθημερινό πλύσιμο με νερό και ειδικό σαπούνι θα σε απαλλάξει από δυσάρεστες οσμές.

Trimming: Πολλοί είναι οι άντρες που δεν ενοχλούνται στην ιδέα της τρίχας, αρκεί να είναι μαζεμένη. Το τακτικό trimming θα σε βοηθήσει να περιορίσεις τις άτακτες τρίχες, διατηρώντας το πρωτόγονο look.

Brazilian: Σε αντίθεση με τους άντρες που έλκονται από το πρωτόγονο look, υπάρχουν κι αυτοί που δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα sexy Brazilian. Θα σου προτείναμε να αποφύγεις τα σχέδια και να μείνεις σταθερή στην κλασική επιλογή, μιας και κανένας άντρας δεν ενθουσιάζεται με τις υπερβολές – εκτός κι αν θέλεις να του κάνεις μία ιδιαίτερη έκπληξη.

Λίγοι είναι οι άντρες που θέλουν οπωσδήποτε η σύντροφός τους να μην έχει ίχνος τρίχας. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, οι άντρες έλκονται από το φυσιολογικό, πάντα με την προϋπόθεση η περιοχή να είναι καθαρή και περιποιημένη. Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που δυσανασχετούν στη θέα μίας εντελώς άτριχης περιοχής. Φυσικά, η περιποίηση της κάτω περιοχής είναι κάτι που αφορά πρώτα εσένα, μιας και εσύ είσαι υπεύθυνη για το σώμα σου.