Κατακαλόκαιρο και ο έρωτας οφείλει να είναι προτεραιότητα και ζητούμενο!

Μία νέα έρευνα έρχεται και απλώνει μία μεγάλη σκιά πάνω από κόσμο και ντουνιά – κυρίως γυναίκες- που υποστηρίζουν πως «η αγάπη δεν είναι το ζητούμενο και η επιλογή».

Πιο συγκεκριμένα ένας στους οκτώ ενήλικες – οι γυναίκες κάνουν τη διαφορά- έχουν εγκαταλείψει την προοπτική να βρουν και να ζήσουν την αγάπη και μάλιστα κάποιοι που τα έχουν «βροντήξει» είναι ήδη σε σχέση- σε μία νεκρή σχέση θα συμπλήρωνα.

Οι βασικοί λόγοι έχουν να κάνουν με το ότι αισθάνονται πως δεν υπάρχει κάποιος «εκεί έξω» για αυτούς (46%), δε μπορούν να διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο άρα δεν είναι σε θέση για νέες γνωριμίες (45%) αλλά υπάρχουν και αυτοί που δεν νιώθουν ελκυστικοί (41%)

Οι 2.000 συμμετέχοντες  έβγαλαν σε ποσοστό 12% την πεποίθηση πως δεν θα ερωτευθούν ποτέ και για κανένα λόγο ενώ ένα 6% που είναι ήδη σε σχέση πιστεύει πως δεν θα…ερωτευθεί ΠΟΤΕ!!!!

Οι γυναίκες αντιδρούν και φοβούνται κυρίως εξαιτίας της εμπιστοσύνης που δεν έχουν στους άντρες και το 10% έχει γυρίσει την πλάτη στην αγάπη για τα καλά!

Η ψυχολόγος Linda Papadopoulos λέει: « Σε κάποιο βαθμό το να λες πως η αγάπη δεν είναι ένα ενδεχόμενο αποτελεί ασπίδα προστασίας και αυτοάμυνας προκειμένου αν όντως δεν έρθει ποτέ δεν θα απογοητευθείς».