Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως οι άντρες που κάνουν sex με πολλές και διαφορετικές γυναίκες επιτυγχάνουν καλύτερους και πιο γρήγορους οργασμούς ενώ η ποιότητα του σπέρματός τους  είναι εξαιρετική!

H έρευνα έγινε στην Αμερική και όσοι άντρες –από αυτούς που συμμετείχαν- ήταν πολύ καλοί casual lovers είχαν ένα πολύ ξεχωριστό σπέρμα σε κίνηση, ποσότητα και δομή! Οι 21 ετερόφυλοι άντρες από 18 έως 23 ετών παρακολούθησαν ερωτικά clips στα οποία πρωταγωνιστούσαν ένας άντρας και μία γυναίκα. Τα πρώτα έξι clips έδειχνα το ίδιο ζευγάρι αλλά στο έβδομο η γυναίκα άλλαξε!

Κάθε άντρας «έδωσε» επτά δείγματα σπέρματος στη διάρκεια 15 ημερών που διήρκεσε η έρευνα.Μετά την ανάλυση των δειγμάτων τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι άντρες «έδωσαν» καλύτερης ποιότητας σπέρμα όταν εμφανίστηκε η νέα πρωταγωνίστρια ενώ εκσπερμάτισαν πιο γρήγορα αλλά και πιο απολαυστικά.

Sexy-Man-600x375

Οι επιστήμονες ελπίζουν πως τα αποτελέσματα θα βοηθήσουν στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν την αντρική υπογονιμότητα.

«Η μελέτη μας έδειξε πως οι άντρες εκσπερματώνουν καλύτερα όταν έρχονται αντιμέτωποι με καινούριες γυναίκες και όχι με τις ίδιες, με αυτές που έχουν πλέον μία εξοικείωση», δηλώνουν οι ερευνητές.

«Οι άντρες δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση σε νέες σεξουαλικές καταστάσεις με άγνωστες γυναίκες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δίνουν σπέρμα καλύτερης ποιότητας αφού τα νέα ερεθίσματα είναι για αυτούς σημαντικά», συμπληρώνουν και καταλήγουν «Η μείωση του χρόνου έως την εκσπερμάτιση μπορεί να μειώσει –την ίδια στιγμή- την πιθανότητα ζευγαρώματος».

Τα δείγματα συλλέγονται με την χρήση φωτογραφιών νέων και διαφορετικών γυναικών. Αυτό σημαίνει πως ένας άντρας που έχει γρήγορη εκσπερμάτιση από ενθουσιασμό αλλά και από την «αγωνία» της καινούριας εμπειρίας μπορεί να αποδειχθεί γεμάτος με σφαίρες πρώτης γραμμής.