Η οικειότητα είναι τόσο όμορφο πράγμα. Μπορεί να σε ξαφνιάσει, να σε χαλαρώσει, να σε κάνει να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Είναι τα απογεύματα που μοιράζεστε και τα βράδια που κοιμάστε μαζί. Η αγαπημένη σας σειρά και το αγαπημένο σας ντιλίβερι. Για να μην γίνει όμως από όμορφη ρουτίνα στην οποία θα ζητάς καταφύγιο, καθημερινότητα από την οποία θα θες να ξεφύγεις, ένταξε τα παρακάτω στη σχέση σας και δες την να ανανεώνεται μαζί με εσάς.

1 Μαγειρέψτε μαζί
Το να φτιάχνεις φαγητό για κάποιον που σου αρέσει είναι μια πολύ όμορφη πράξη, αφού ως γνωστόν ο έρωτας περνά από το στομάχι. Το να μαγειρεύεις όμως μαζί του μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Πειραματιστείτε με ξένες κουζίνες και αν δεν βγει καλό απλά παραγγείλτε! Σιγά τα αυγά…

2 Ξεκινήστε ένα χόμπι μαζί
Το να έχετε κάτι μόνο δικό σας θα σας κάνει να αποκτήσετε κοινές εμπειρίες και να χτίσετε ωραίες αναμνήσεις. Είτε είναι περπάτημα σε κάποιο πάρκο κάθε Σάββατο, είτε τέννις είτε οτιδήποτε άλλο τα ζευγάρια που κάνουν πράγματα μαζί παραμένουν δεμένα, αφού μοιράζονται ποιοτικά το χρόνο τους.

3 Γίνετε ανταγωνιστικοί
Ο ανταγωνισμός μπορεί να αποδειχθεί αρκετά έντονος και σωτήριος σε μια σχέση, καθώς μια φυσιολογική ποσότητα έντασης αυξάνει την σεξουαλική σας επιθυμία. Μην το πάτε στο άλλο άκρο φυσικά και αρχίζετε να τσακώνεστε μεταξύ σας, αλλά μικρά καθημερινά στοιχήματα θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση.

4 Πηγαίνετε σε συναυλίες
Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος γνωστός καλλιτέχνης. Και ένα live ενός συγκροτήματος σε κάποιο μπαράκι αρκεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα βράδυ καθημερινής, ένα χαλαρό ποτό, η πίεση από την δουλειά να φύγει και εκείνος να σε φλερτάρει ασταμάτητα.

5 Πειραματιστείτε με την κάβα σας
Ναι καλά άκουσες! Μείνετε σπίτι και κάντε τα βράδια σας άκρως ενδιαφέροντα. Διαβάστε συνταγές για κοκτέιλ, προσπαθείστε να τα φτιάξετε και βρείτε το αγαπημένο του καθενός. Μην διαλέξεις όμως να το κάνεις καθημερινή γιατί σε βλέπω να πηγαίνεις για δουλειά την επόμενη μέρα με έντονο hangover.

6 Πάρτε brunch στο σπίτι
Μια Κυριακή αντί να βγείτε για καφέ ή να παραγγείλετε τυρόπιτες, φτιάξτε πρωινό με ότι τραβάει η όρεξη σας. Αυγά, κρέπες, τηγανίτες, τοστ, κέικ και καφέ. Πάρτε περιοδικά και χαλαρώστε με τις πιτζάμες σας.