Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φτιάξεις ρομαντική ατμόσφαιρα και όλα εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως η περίσταση ή ο καιρός, για παράδειγμα. Όλοι έχουμε δει ρομαντικές ιδέες στη μεγάλη οθόνη και όλα (σχεδόν πάντα) φαίνονται υπέροχα. Δες λοιπόν μερικά tips παρακάτω:

Μουσική

Η μουσική είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Η τζαζ αλλά και η κλασσική μουσική είναι πάντα στις πρώτες επιλογές αυτής της παθιασμένης ατμόσφαιρας.

Κεριά και αρωματικά

Ανάμεσα σε αμέτρητα λουλούδια, μία αλκυονίδα νύμφη, αποκαλύπτει την δυναμική ηρεμία και φινέτσα που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα. Δίνοντάς μας ένα αποπλανητικό άρωμα για τη γυναίκα που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, σίγουρη για τον εαυτό της. Το αρωματικό κερί της συλλογής Anthia είναι φτιαγμένο με 100% πιστοποιημένο φυτικό κερί σόγιας, βαμβακερό φυτίλι και νήματα από ίνες βαμβακιού. Δεν περιέχει παραφίνη και πετρελαιοειδή, έχει σταθερό ρυθμό καύσης και διαρκεί πάνω από 40 ώρες. Τα προϊόντα της LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, ξενοδοχεία, και spa, σε όλη την Ελλάδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.

Φαγητό

Ναι, ο έρωτας περνάει από το στομάχι για αυτό και πρέπει να προσέξεις πολύ τι θα μαγειρέψεις. Στόχος μας είναι να εντυπωσιαστεί με το πόσο καλά ξέρεις να μαγειρεύεις (και αν έχεις παραγγείλει απέξω καλύτερα να μη το μάθει ποτέ) αλλά να μην σκάσει γιατί σίγουρα το βράδυ θα είναι μεγάλο.

Κρασί

Να μη ξεχνάς να συνδυάζεις πάντα το φαγητό με το κρασί σου. Έτσι θα δείξεις πόσα πολλά γνωρίζεις για την κουζίνα αλλά και φυσικά το κρασί που συνοδεύει τις γαστρονομικές σου δημιουργίες.

 

About The Author